2777
2789

سلام عزیزم برید مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی داخل پردیس هس

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. گلم پیشرفته نیس. چ دکتری اونجاست؟ 

اسم دکترش یادم نیس ولی من خودم برا ناباروری اونجا بودم چون خیلیا از همین مرکز نتیجه دیدن شماهم برید اونجا سوالاتتون رو بپرسید متوجه میشید

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
اسم دکترش یادم نیس ولی من خودم برا ناباروری اونجا بودم چون خیلیا از همین مرکز نتیجه دیدن شماهم برید ...

عزیزم من از این مراکز سردر نمیارم وتاحالا هم نرفتم چی هست؟ پاسخگو سوالاته مردمه؟ یا دکتر داره؟ 

عزیزم من از این مراکز سردر نمیارم وتاحالا هم نرفتم چی هست؟ پاسخگو سوالاته مردمه؟ یا دکتر داره؟ 

اونجا دکتر و ازمایشگاه داره ی کلینیکه ...اونجا برو و مشکل شوهرتو بگو و دیگ خودشون ازش ازمایش میگیرنو درمانش میکنن... هزینه هاشونم پایینه 

عزیز تعریف دادفر وخردمند اینا رو نشنیدی نمیدونم پیش کی برم

ن عزیزم...من دزفولم و تعریف همین مرکزو زیاد شنیدم

ولی پیشترفته نیس

دیگ خودشون میدونن چیکارکنن