2777
2789
عنوان

ابله مرغان نوزادی

3567 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دخترم 2 روزی میشه 9 ماه رو تموم کرده، تقریبا دوهفته پیش دختر خواهرشوهرم خونمون اومده بودن منم بی خبر که خانم ابله داره دخترم و دادم دستش کلی ام بوسیدش البته طفلی اونم بچه است و خودش خبر نداشت، حالا دخترم ابله زده..بردم دکتر که هیدروکسی زین با پماد کلامین داد که چون خارش نداره فعلا شروع نکردم..عرق کاسنی خریدم بهش بدم بخوره، شماها تجربه آیی توی این زمینه ندارین؟؟ ممکنه خودمم هم ازش بگیرم؟؟😣

بله کسی که ابله مرغون داره سریع به کسی که نداره میده یک هفته طول میکشه تا خودشو نشون بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه من بعد از اینکه دخترم خوب شد بگیرم دوباره ویروس بدن دخترم فعال میشه و ممکنه بیماری خطرناک تری بگیره...توروخدا اگه کسی تجربه داره بیاد بگه خیالم راحت شه...دق کردم از صبح تا الان😔

اگه خودتون قبلا نگرفتین به احتمال زیاد میگیرید.

من امروز شنیدم که اگه کسی قبلا گرفته باشه ویروس توی بدنش به صورت نهفته وجود داره و دوباره فعال بشه دچار بیماری زونا میشه که یه عفونت سخت هستش... توی بچگی فقط دوتا دونه رو شکمم دراومد و بعدم خوب شد حالا مطمعن نیسم

خب اگه من بعد از اینکه دخترم خوب شد بگیرم دوباره ویروس بدن دخترم فعال میشه و ممکنه بیماری خطرناک تری ...

نه، اگه یکبار دخترتون گرفت تا آخر عمرشون مصون میشه و هرگز به آبله مرغان مبتلا نمیشه. اصلا جای نگرانی نیست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دختر منم ۱۴ ماهگی گرفت

ولی خودم قبلا گرفته بودم تو سن پایین ۱۰ سالم بود 

خودم نگرفتم

دخترمم اصلا اذیت نشد

دخترم از بچه ی خواهر شوهرم گرفت

ولی برا اون خیلی شدید بود هم سن هستن

۷ تا هم رو صورت بچه خواهر شوهرم جاش موند چاله های ریز

خب اگه من بعد از اینکه دخترم خوب شد بگیرم دوباره ویروس بدن دخترم فعال میشه و ممکنه بیماری خطرناک تری ...

همه ۶دمها فقط یکبار آبله مرغون میگیرن احتمالا هر دوتون باهم بگیرین ،شایدم اصلا نگیرین ،بعضی اوقات بدن مقاومت زیادی داره باعث میشه نگیرین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من امروز شنیدم که اگه کسی قبلا گرفته باشه ویروس توی بدنش به صورت نهفته وجود داره و دوباره فعال بشه د ...

زونا معمولا در سنین بالاست و اره معمولا خیلی دردناکه. بیشتر در افرادی بروز میکنه که تا حدی سیستم ایمنیشون ضعیف شده.

احتمال داره که همون که بچگی گرفتین آبله مرعان بوده. گاهی بچه ها فرم خیلی خفیفش را میگیرند. ولی همون هم باعث میشه دیگه در آینده آبله مرعان نگیرند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دخترم یک هفته پیش یه دونه رو دستش بود منم به گمون اینکه پشه نیش رده جدی نگرفتم و گرمیجات به خوردش دادم حالا بعد یک هفته مخصوصا از دیشب که گوجه و تخم مرغ دادم بخوره کلی درآورد

دوستان عزیز تقریبا 10 روزی از آبله مرغون دخترم گذشته، ابله هاش زیاد بودن اما خداروشکر جز دوروز اول بقیه اش راحت بود، دوروز اولم شبا خارش داشت و درست نمیخوابید..من هرروز یه حبه سیر و پیاز و کمی جو میذاشتم توی آب 5 دقه بجوشه بعد با اون دخترم رو حموم میکردم، براش عنبرنسارا و خاک شیر و صمغ درخت دود دادم، و خداروشکر خیلی زود دونه ها خشک شد و افتادن .. گفتم تجربه رو براتون بزارم شاید یه روز به درد کسی خورد..😊

دوستان عزیز تقریبا 10 روزی از آبله مرغون دخترم گذشته، ابله هاش زیاد بودن اما خداروشکر جز دوروز اول ب ...

عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته از این تاپیک. خواستم ببینم خودتون گرفتید؟ 

من تو بد برزخی گیر کردم خیلی اعصابم خورده