2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته😢

135 بازدید | 10 پست

۱۶ سالم بود کع خانوادم بزور شوهرم دادن بدون اینکه علاقه ای بهش داشته باشم

و الان سه سال میگذره  چه بدبختیایی که با شوهرم نکشیدن  از کتک خوردن فحش خوردن  تحقیر شدن بی پولی  سیگار کشیدنش قرص خوردنش شایدم مواد کشیدنن.. و هزاران زهرماری دیگر  حتی هزاران بار بدترین فحش هارو به خانوادم داده الباه پیش خودم لام تا کام صحبت نکردم گلایه و شکایت نکردم پیش خانوادم 

مامانمم هروقت منو میبینه از خانواده ی شوهرم گله و شکایت میکنه  و میگه اینجوری هستن چرا اینجوری کردن فلانن   اینجوری کن باهاشون       اما من هیجی نمیگم و خودمو فقط با گوشی مشغول میکنم و سر تکون میدم 

منم دلم گرفته

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

خدا کمکمون کنه😢😢

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اعصابم خورد شد  با اعصبا نیت گفتم به من چه چکار کنم  انتخاب خودت بودن عشقای تو بودن     تو عجله داشتی تا باهاشون وصلت کنی       من از همشون متنفرم  حتی بحث خوبیشونم کنی من اعصابم خورد میشه    .

الان واسه من قیافه گرفته  و اخم میکنی واسم و بی محلم میکنه    بقران اونقدر اعصابم خورد شده دلم میخاد سر به بیابون بزنم دیگ برنگردم خونه     دارم روانی میشم بخداااا

خدا کمکمون کنه😢😢

بخدا فقط منم میتونم تحمل کنم  صبحی شوهرم میگه شناسنامه هارو میارم طلاق بگیریم گفتم بخدا مرد نیستی نیاری  مردک روانی هی من کوتاه میام و من قناعت میکنم  تو چجوری ازم تشکر میکنی   بیار راحتم کن   قطع کردم        دو ساعت بعد باز زنگ زده  میگم سلام عشقم     حالا دوساعت دیگ میاد یه رفتار دیگ نشون میده از خودش

خدایی شرایط سختیه وقتی خانوادت پشتت نباشن و بدتر نمک رو زخم باشن

حالم بهم میخوره از همه اطرافیانم نمیدونم چم شده افسرده شدم فکر کنم  باید خودمو بازسازی کنم   روحی البته  ولی پول  مشاور  کوش😣