2777
2789
عنوان

با زبانی که گناه نکردی دعا کن مستجاب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 109 پست
دادم گلم که بفرمایین https://t.me/joinchat/JmvW0xesRdqAdnJqoat9Ug

نشد عزیزم هر کاری میکنم خوب کپی نمیشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خواهش میکنم بگید چه جوری متوسل میشید؟؟؟ بدجور گرفتارم😢😢😢

کار خاص نمیخواد انجام بدی عزیزم  هرجا هستی صداشون  بزنید باهاشون درد دل کنید بگو عروسم جهاز ندارم منم مثل اون نیازمندی  که شب عروسیتون لباس عروسیتون رو بهش بخشیدید دستمو بگیرید.قبل اینم که برید بازار تو راه  زیر لب   به امام حسین سلام بده  پولت برکت میگیره 

گره کارت  ان شاءالله باز میشه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خاص نمیخواد انجام بدی عزیزم  هرجا هستی صداشون  بزنید باهاشون درد دل کنید بگو عروسم جها ...

عزیزم من جهاز نمیخوام، مشکل مالی داریم، خانوادم داره از هم میپاشه، بخدا خیلی صداشون میزنم ولی گره کور زندگیم باز نمیشه😢😢😢😢

عزیزم من جهاز نمیخوام، مشکل مالی داریم، خانوادم داره از هم میپاشه، بخدا خیلی صداشون میزنم ولی گره کو ...

ان شاءالله درست میشه 

عزیزم اینقدر کم طاقت نباش شاید من هیچی از سختی های زندگی  شما رو ندونم ولی بالاخره منم روزای سخت رو گذروندم میفمم  اینقدر میدونم بالاخره این روزام با خوب وبدش میگذره یه ذره صبوری میخواد وتوکل .بگو دیگه من گریه نمیکنم همه چی بسپار به خدا ان شاءالله به خیر وخوشی روزای خوبم میرسن بعدها میشنی به این روزا فکر میکنی با خودت میگی چرا من اینقدر  کم طاقت بودم و حرص میخوردم

ان شاءالله  همه چی رو به راه میشه امروز تولد امام سجاده متوسل شو یه زیارت عاشورا بخون دلت اروم میگیره

ان شاءالله درست میشه  عزیزم اینقدر کم طاقت نباش شاید من هیچی از سختی های زندگی  شما رو ند ...

ممنونم عزیزم، کم طاقت نیستم، خیلی صبر کردم، ولی وقتی نگرانی های مامانمو میبینم، وقتی غصه رو تو چشماش میبینم دلم میخواد بمیرم😢😢😢

عزیزم من جهاز نمیخوام، مشکل مالی داریم، خانوادم داره از هم میپاشه، بخدا خیلی صداشون میزنم ولی گره کو ...

آجی جون بیا گروهمون

اگه خدا بخواد یه خیریه راه میندازیم واسه رفع مشکلات خواهرا

چشم گلم. ان شاءالله حاجت روا بشی

ممنونم.عزیزم خوب و بد شدن زندگیمون به شفای این دوتا بستگی داره.الهی خدا امید هیچ کس رو نامید نکنه.از ما هم همینطور

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید