2777
2789
عنوان

لباسشويي خوب ميخوام واسه جهيزيه چي بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 85 پست

من سامسونگ دارم خوبه ولی ب نظرم صداش زیادتر از ال جی باشه. خواهرم بوش داره خیلی خوبه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌مامانم بیش از ده ساله پاکشوما داده خیلیییییی راضیه

من برا جهیزیم کندی خریدم خیلی شیک و باکلاسه .فروشنده گف مارک خوبیه و کارکردشم خوبه .

هنوز‌ک استفاده نکردم

خدا حال همه رو خوب کنه..

الجی رو من دوست دارم ولی کرال هست خیلیاش فقط مارک الجی خورده روش تقلبین 

منم میخوام بگیرم به نتیجه رسیدی به منم بگو 

دوو مدل های پریم قشنگن 

خیلیا هم میگن کارکردش خوبه نسبت به الجی ارزونتر هم هست

من‌مامانم بیش از ده ساله پاکشوما داده خیلیییییی راضیه من برا جهیزیم کندی خریدم خیلی شیک و باکلاسه . ...

کندی( kandi) منظورته ؟ همون ک کارخونش مشهده؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یعنی چی؟ بقیه اش مگه نداره

قبل عروسی من یکی خریده بود نمایندگی سامسونگ اومده بود براش درست کنه گفته بود اینا تسمه ای هستن زود خراب میشن ولی برای اون یکی دخترش ال جی خرید راضی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤