2777
2789
عنوان

خونریزی کم پریدی و داشتن خون سیاه

78252 بازدید | 32 پست

خانوما من روز ۲ام پری  هستم خونی ک ازم میاد سیاه مثل قیر و خییییلی ام کم شده چیکار کنم نگرانم!البته تو اقدامم هستم ماه پیشم امپولhcgزدم میتونه عوارض اونا باشه 

هرکسی ک میدونه بگه توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثله توام دقیقا با این تفاوت که دیروز از شدت سردرد داشتم میمردم من فکر کنم بخاطر قرصای اورژانسیه چند ماهه هورمونام ریخته بهم اصلا منظم نیست 

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

منم یه بار اینطور شدم ماه بعدش بحدی شدید بود لخته های بزرگ میومد

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

منم ماه پیش امپول زده بودم فروردین ماه پری اومد و خیلی کم بود اما همون دوم پری رفتم دکتر گفتن سنو کردن گفتن همه چی خوبه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من چند ماهه اينطوري شدم البته چون 8 ماه پيش عمل فيبروم داشتم و سه ماه پيش عمل تخمك كشي فكر كنم تاثير داروها باشه كلا عملهاي رحم و داروهاي هورموني تاثير ميگذارند روي پريودي

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شما بارداری؟ نگرانم خیلی نمیدونم چرااینجوری شدم باز

نه والا بارداری کجا بود من این چندساله اصلا لکه بینی نداشتم این ۲ماهع یا۳ماهع اینجوری شدم اصلا از وقتی اسم اقدامو بچه اومد کلا سیستم بدنم بهم ریخت خسته شدم دیگه هی قرص هی آمپول شماهم حتما برو دکتر منم خیلی نگرانم هرماه داره کم میشه و غلیظ خونریزیم غروب وقت دکتر دارم

👪
 پس شاید بخاطر امپول باشه یکم اروم شدم 

فک کنم چون ماه قبلترش من امپول نزده بودم پری اومده بود شدییییید با درد من این ماه منتظر نینی بودم ولی نشد اما خیلی میترسبدم مثل اون ماه چهارساعت درد پری داشته باشم اما پری اومد کم و اصلا بدون درد دوباره دوم پری رفتم سنو واژن گفتن همه چی خوبه دوباره امپول گرفتم تا ببینم انشالله ماه بعد نتیجه بگیرم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
سیاهم بود؟ الان بارداری؟ راه های موفقیت برای باردار شدن میدونی چی بود؟

دقیقا همینطور که میگی انگار قیر بود.ماه بعدش افتضاح شدید بود امون نمیداد.

فقط خدا بخواد.همین

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
فک کنم چون ماه قبلترش من امپول نزده بودم پری اومده بود شدییییید با درد من این ماه منتظر نینی بودم ول ...

این امپولا اثرش تا ۲ماه تو بدن هست وقتی هرماه بزنی امکان ۲قلو زایی داره باز من فقط ماه پیش زدم و این ماه نه قرص کلومیفن میخورم نه امپول میترسم همه چیمو بهم ریخته لعنتی