2777
2789
عنوان

عقب افتادن قاعدگی

84 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من قبل از عید التهاب معده داشتم همش بیمارستان بودم هم از من ازمایش خون گرفتن هم سونوگرافی  کامل هیچی نبود یعنی باردار نیودم الان ۱ ماهم هست که رابطه ج ن س ی نداشتم ولی من ۶ مارچ پریود شدم الان ۱۱ اپریله میخوام بدونم ممکنه من حامله باشم و تو ازمایش و سونو گرافی معلوم نشده باشه؟؟؟

بعد پریودت اصلا رابطه نداشتی . ؟؟؟حتی یه کوچولو؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعده پریود چرا قبل عید ازمایش خون رو داده بودم ولی رابطه داشتم بعده دوروزش رفتم سونو گرافی کامل توش نوشته همه چی طبیعیه 

بعده پریود چرا قبل عید ازمایش خون رو داده بودم ولی رابطه داشتم بعده دوروزش رفتم سونو گرافی کامل توش ...

خوب احتمال حاملگی بعد پریود خیلییی خیلی زیاده منم بعد پریودم حامله شدم 

توی دوروز ک نشون نمیده . هر چی ب صلاحته . اگه باردار هم باشی خدا رو شکر

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بعد شوهره من باد فتخ داره تو بیضه هاش اصلا امکان حاملگی صفره ولی بازم میترسم که نکنه خود به خود خوب شده باشه😂😂😂چرا من پریونثد نمیشم اخه

بعد شوهره من باد فتخ داره تو بیضه هاش اصلا امکان حاملگی صفره ولی بازم میترسم که نکنه خود به خود خوب ...

شوهر منم تو بچگیش فتقشو عمل کرده بود دکتر بهش گفته بود ک ممکنه بچه دار نشی😁ولی با اولین اقدام شدیم . 

اللنم دومیشو باردارم 

شاید خوب شده . 🙄

شوهر منم تو بچگیش فتقشو عمل کرده بود دکتر بهش گفته بود ک ممکنه بچه دار نشی😁ولی با اولین اقدام شدیم ...

واقعا ما الان ۴ سال ازدواج کردیم هیچ پیشگیری هم نداریم ولی من هنوز حامله نشدم نکنه شوهرم هیچوقت بچه دار نشه

واقعا ما الان ۴ سال ازدواج کردیم هیچ پیشگیری هم نداریم ولی من هنوز حامله نشدم نکنه شوهرم هیچوقت بچه ...

اخی ..انشالله ک زود بچه دار بشین عزیزم

شوهر شما مشکلش عین شوهر من بود ولی چرا این خوب‌نمبشه؟

نمیدونم .. من فقط میدونم شوهرم تو بچگی فتقشو عمل کرده بود .کلا انقد شیطون بوود همش زیر عمل بوده یا دستش میشکست یا زبونش نصف میشد یا سگ گازش میگرفت .. 😒😒😒خودش ک میگفت فک نکنم بچه دار شم . ولی شد

نمیدونم .. من فقط میدونم شوهرم تو بچگی فتقشو عمل کرده بود .کلا انقد شیطون بوود همش زیر عمل بوده یا د ...

شوهرم یه بار گفت بچه دار نمیشم ولی بعدش گفت باید عمل کنم ولی اصلا دنبال عمل نیس