2777
2789
عنوان

کسی زمین شناسی خونده؟

6409 بازدید | 15 پست

سلام

میشه از رشتتون بگید

لطفا اینجا جای شکایت نیست

فقط بگید رشته خوبیه راضی هستید ازون رشته هاست که صبح تا شب خوندن میخواد

جایی مشغول بکار شدید؟

اگر خانم هستی رسته مناسبی نیست، برادر من زمین شناسی خوانده، الانم داره دکتری میگیره، حدود ۲۵ سال هم سابقه داره، کلا بازار کارش سخته و برای خانمها خیلی کم

... و من به تو ایمان دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من!انقدر خوب بود و فرصت شغلی زیاد داشت که ارشد تغییر رشته دادم به روانشناسی بالینی!  ببین رشته خوبیه!خیلیم بهت خوش میگذره همه درسا بازدید داره!(البته بستگی به دانشگاهم داره)فوق العاده هم سخته!ولی بازار کار نداره!!!!اگه خیلی واست مهمه که حتما بری سرکار یه رشته دیگه بخون!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
اگر خانم هستی رسته مناسبی نیست، برادر من زمین شناسی خوانده، الانم داره دکتری میگیره، حدود ۲۵ سال هم ...

منظورم خود رشته بود نه بازار کارش

بازار کارش مد نظرم نیست

خود رشته خوندن میخواد خیلیییی درسته؟

من!انقدر خوب بود و فرصت شغلی زیاد داشت که ارشد تغییر رشته دادم به روانشناسی بالینی!   ببین رشت ...

نه بازار کار مد نظرم نیست

رشتمم تجربی نیست

این فقط یک تحقیقه 😊

خیلیییی خوندن میخواد درسته؟

نه بازار کار مد نظرم نیست رشتمم تجربی نیست این فقط یک تحقیقه 😊 خیلیییی خوندن میخواد درسته؟

یکم سخته دیگه دو تا ریاضی داری دو تا فیزیک یه دونه هم شیمی بیشتر درساش شبیه درسای مهندسیه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
یکم سخته دیگه دو تا ریاضی داری دو تا فیزیک یه دونه هم شیمی بیشتر درساش شبیه درسای مهندسیه

بله شیبیه مهندسی نفت بیشتر درساش از تو نت دراوردم و مهندسی شیمی

اگه علاقه داری برو 

خیلی سخته هم باید حفظیاتت خوب باشه هم ریاضی فیزیک شیمیت 

همه درساشم بهم مرتبطه 

بازار کارم اگه کاربلد باشی هست خوبم هست مخصوصا با وضعیت امروز ایران 

حداقل جز ده رشته ای که بیشترین بیکاریو داره نیست 

تعداد دانشجوهاشم کمه 

👄💄👠
اگه علاقه داری برو  خیلی سخته هم باید حفظیاتت خوب باشه هم ریاضی فیزیک شیمیت  همه درساشم ...

صرفا تحقیقه رشتم تجربی نیست 😊

اره ضریب یکی از زیر گروه ها تو درس زمین شناسی هم تو کنکور صفر هست

منظورم خود رشته بود نه بازار کارش بازار کارش مد نظرم نیست خود رشته خوندن میخواد خیلیییی درسته؟

بله مثل همه رشته های دیگه اگه بخواهی موفق باشی باید خیلی بخونی

... و من به تو ایمان دارم...
بله مثل همه رشته های دیگه اگه بخواهی موفق باشی باید خیلی بخونی

چرا همه اینطوری جواب میدید که باید برای هر چیزی که بخوای خوب بشی بخونی 🤔

من قصدم نقص این قانون نیست بلکه منظورم این بود که به طبع رشته های دیگری مثل گیاه شناسی و .... در مقایسه با زمین شناسی خب زمین شناسی مطالعه و زمان بیشتری رو میطلبه. 😊