2777
2789

اونایی که دختر دارن تو بارداری چه علائمی داشتن من برای بارداری پسرم رشد موهام زیاد بود الان نه موهام قرمز شده جاهایی که رنگ داشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایلش ریزش مو داشتم .از مرع و گوشت متنفر بودم هیچ چیزی هوس نمیکردم 

جز ماکارونی هم هیچی نمیتونستم بخورم😁

ماکارونی بدون گوشت و سویا😅

تهوعم کم داشتم 

از هفته ۱۸ هم علائمم ب کل رفت خداروشکر😁

ویار خاصی ندارم چیزای ترش و لواشک ترجیج میدم و شیرینی دوست ندارم نمک به غذا زیاد میزنم پنیر دوست دارم بخورم دستام میخاره تهوع کم و بیش داشتم تا حدود ۱۲ هفته و اینا 

من هیچکدوم ندارم ولی کلا هم سنگینم بعدم مثه قبل اشتهام زیاد نیس 

منم قبل از بارداری خیلی پرخور بودم 

ولی وقتی باردار شدم کلا از غذا خوردن متنفر شدم فقط ب زور میخوردم ک حالم بد نشه از گرسنگی

حالت تهوع شدید تا۶ ماه بوی ماهی دیوانه م میکرد خوشگل شده بودم البته چون لاغربودم زشت بودم چاق شدم خوشگل شدم☺عاشق ترشی والبته هرروزآبدوغ خیارمیخوردم

گشنم میشد درحده چی😑ماه آخر ورم آوردم

بی حال وتنبل شده بودم 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

من ١١روز تاخیر داشتم که بلاخره بی بی چکم مثبت شد .رشد موهام کم بود .سه ماه اول فوق العاده پر خواااااب پرررررر خواااااباااااا.تهوع تو سه ماهگی شروع شد .قبل از فهمیدن اینکه باردارم هوس هندونه کرده بودم حس میکنم همه جا بو هندونه میده مخصوصا وسط حال پذیرایمون.دقیقا همه جارو بو میکشیدم اتاقا و اشپزخونه بو نمیداد وسط پذیرایی بو هندونه میداد .عرضم به حضورت که نوک سینه هام به شدت تیره شد .وزن زیادی اضافه نکردم تو کل بارداری ٧کیلو.هوس گوجه سبز و انار میکردم منی که شیرینی خور بودم از شیرینی زده شده بودمو کم اشتها.سوزش گلو و سر معده هم داشتم 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
ویار خاصی ندارم چیزای ترش و لواشک ترجیج میدم و شیرینی دوست ندارم نمک به غذا زیاد میزنم پنیر دوست دار ...

پس کاملا علائما فرق داره من دختر خیلی دوس دارم بچه اولم پسره وس دارم دختر باشه تو خانواده زیاد درموردش حرف نمیزنم پسرم تو خانوادم زیاد همه میگن دختر باشه زیاد امیدوارشون نمیکنم ولی از ته دل دوس دارم وختر باشه بازم اگر پسر باشه دوتا همجنس بهترن تا دوتا جنس مخالف بازم نمیتونم نظر بدم ولی دوس دارم بدونم چیه انگار اصلا زمان نمیگدره 

هفته ۱۶ قطعی نیست متاسفانه باید بگم.ک تا هفته ی ۱۸ باید تحمل کرد

اواخر هفته ١٣به بعد جوابش صددرصده .نسبت ب چند سال اخیر دستگاها پیشرفته تر شدن من تو هفته ١۴الی١۵بودم که برا تعیین جنسیت رفتم درست بود 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃