الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویار خاصی ندارم چیزای ترش و لواشک ترجیج میدم و شیرینی دوست ندارم نمک به غذا زیاد میزنم پنیر دوست دارم بخورم دستام میخاره تهوع کم و بیش داشتم تا حدود ۱۲ هفته و اینا
من ١١روز تاخیر داشتم که بلاخره بی بی چکم مثبت شد .رشد موهام کم بود .سه ماه اول فوق العاده پر خواااااب پرررررر خواااااباااااا.تهوع تو سه ماهگی شروع شد .قبل از فهمیدن اینکه باردارم هوس هندونه کرده بودم حس میکنم همه جا بو هندونه میده مخصوصا وسط حال پذیرایمون.دقیقا همه جارو بو میکشیدم اتاقا و اشپزخونه بو نمیداد وسط پذیرایی بو هندونه میداد .عرضم به حضورت که نوک سینه هام به شدت تیره شد .وزن زیادی اضافه نکردم تو کل بارداری ٧کیلو.هوس گوجه سبز و انار میکردم منی که شیرینی خور بودم از شیرینی زده شده بودمو کم اشتها.سوزش گلو و سر معده هم داشتم
ویار خاصی ندارم چیزای ترش و لواشک ترجیج میدم و شیرینی دوست ندارم نمک به غذا زیاد میزنم پنیر دوست دار ...
پس کاملا علائما فرق داره من دختر خیلی دوس دارم بچه اولم پسره وس دارم دختر باشه تو خانواده زیاد درموردش حرف نمیزنم پسرم تو خانوادم زیاد همه میگن دختر باشه زیاد امیدوارشون نمیکنم ولی از ته دل دوس دارم وختر باشه بازم اگر پسر باشه دوتا همجنس بهترن تا دوتا جنس مخالف بازم نمیتونم نظر بدم ولی دوس دارم بدونم چیه انگار اصلا زمان نمیگدره