2777
2789
عنوان

👈👈لطفا همه بیان👉👉

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
آره دیدم. خدا نگهدار همه باشه. جز این دعا کاری از دستم برنمیاد

❤❤❤❤خدا کمکمون کنه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر خودت اهوازی هستی؟

بله.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

به افرید خانم شما یکی از کاربرای مورد علاقه ی من بودین ولی چند روزه با حرفاتون ذهنمو مشغول کردین و البته با گزارشهاتون😏😏.من که شایعه درست میکردم چی شد الان دست به دعا شدی؟واقعا من خودمم قلبم به درد اومده .میدونی این سیل چه به روز کشاورزی پدرم اورده؟😔😔از دیشب یک ریز داریم گریه میکنیم دوس ندارم عکس بزارم ممکنه اشنا ببینه .

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
به افرید خانم شما یکی از کاربرای مورد علاقه ی من بودین ولی چند روزه با حرفاتون ذهنمو مشغول کردین و ا ...

من چه حرفی زدم که ذهن شما مشغول شده و کی گفته گزارش زدم؟

من همون شب هم گفتم میدونم آب اومده بالا ولی نیاید تو این وضعیت بگید من خواب دیدم که کل خوزستان زیر آبه.یا گفتید دستور تخلیه مسجدسلیمان اومده که صحت نداشت.

تو این وضعیت آدم فقط باید اخبار واقعی رو که از صحتشون مطمئنه انتشار بده نه اخبار کذبی رو که فقط بقیه رو نگران میکنه.

من منکر وضعیت بحرانی خوزستان نبودم و نیستم.

فقط گفتم وضع رو از این بدتر نکنیم و به شایعات دامن نزنیم.همین.

اون شب نه شما و نه بقیه دوستان حرف من رو متوجه نشدید.

من چه حرفی زدم که ذهن شما مشغول شده و کی گفته گزارش زدم؟ من همون شب هم گفتم میدونم آب اومده بالا ول ...

نمیدونم واله نی نی یار اخطار داد من غیر از شما با کسی بحث نکردم اونشبم بجا سوسنگرد گفتم مسجد سلیمان که یکی از کاربرا گفت نه سوسنگرده حتی معذرت خاهی هم کردم .من خودم از اخبار دروغ متنفرم فقط هم شبکه خبر رو نگاه میکنم و واقعا هم نگران اوضاع هستم چون خودمم تو خوزستانم😔

نمیدونم واله نی نی یار اخطار داد من غیر از شما با کسی بحث نکردم اونشبم بجا سوسنگرد گفتم مسجد سلیمان ...

دلیل نمیشه با هر کس بحث کردی فکر کنی اون گزارش زده.

من دیدم اون شب تو تاپیک دارید بیش از اندازه اوضاع رو وخیم جلوه میدید.

من هم مثل شما تو همین استانم.

نه مسئول کنترل سیلابم که بخوام مثل اونها صحبت کنم نه دلیلی میبینم که بخوام روی واقعیت سرپوش بذارم.

حرفم هم اون شب فقط همین بود که اوضاع به اندازه کافی خطرناک هست خطرناک تر جلوه دادنش دردی رو دوا نمیکنه.

ولی کسی حرف من رو متوجه نشد.همه فکر کردن من منکر شرایط خوزستانم.

دلیل نمیشه با هر کس بحث کردی فکر کنی اون گزارش زده. من دیدم اون شب تو تاپیک دارید بیش از اندازه اوض ...

بیخیال گلم هممون داریم بدبخت میشیم نی نی یارم اخطار داده بهم بیشتر کشش ندیم😁الان وضعیتتون چطوره؟مدزفولم وضعیتش تعریفی نداره ولی اگه جاتون امن نیست بیاین اینجا بخدا خوشحال میشم خونمونم اندازه کافی بزرگ هست 

بیخیال گلم هممون داریم بدبخت میشیم نی نی یارم اخطار داده بهم بیشتر کشش ندیم😁الان وضعیتتون چطوره؟مدز ...

هیچکس از وضع دقیق خبر نداره من هم مثل همه.😳

مرسی شما لطف دارید عزیزم.

اوضاع ما که فعلا بد نیست.ترس از آینده سخته.

خدا به هممون رحم کنه.

هیچکس از وضع دقیق خبر نداره من هم مثل همه.😳 مرسی شما لطف دارید عزیزم. اوضاع ما که فعلا بد نیست.تر ...

اره همین بی خبری بده انشاله که بخیر میگذره .الحمداله مواظب خودتون باشین گلم شب خوش

اره همین بی خبری بده انشاله که بخیر میگذره .الحمداله مواظب خودتون باشین گلم شب خوش

شما هم همینطور.

شبتون بخیر.