2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من تنبلی تخمدان و کیست داشتم ک یه مدته قرص مصرف میکنم سه ماهه اقدام کردم این ماه ۱۴ قرار بود پریود بشم نشدم بیبی چک هم صبح استفاده کردم منفی بود از دیروز کمردرد داشتم و حدود یک ساعته پهلوی سمت راست درد میکنه ایا احتمال بارداری هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمی شه گفت باید صبر کنی تا یا بی بی چک و آزمایشت مثبت بشه یا پریود بشی انشاءالله که خدا زودی بهت بچه سالم و صالح بده فعلا صبر کن ببین چی می شه انشاءالله که خیره

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

به نظرم برو آزمایش بده

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
ببخشید چند وقت اقدام کردی باردار شدی؟

من شیش هفت ماه اقدام کردم بعد دیگه نکردم تا چند ماه بعدش اقدام کردم همون ماه مثبت شد ولی بعد چند روز سقط شد بعد دیگه سه ماه رفتم طب سنتی بعد سه ماه دوباره اقدام کردم همون ماه شد داستانش طولانیه توی تاپیکام هست اگه دوست داری برو بخون

تورو خدا برام دعا کن ...ایشالا نی نی توام سالم میاد بغلت 😘

چشم محتاجیم به دعا عزیزم 😘

خیلی ممنون 😍😍

من شیش هفت ماه اقدام کردم بعد دیگه نکردم تا چند ماه بعدش اقدام کردم همون ماه مثبت شد ولی بعد چند روز ...

واقعا؟ من فقط سه ماهه اقدام میکنم فک میکنم دیگه کلا باردار نمیشم اخه اطرافیان همه میگن با اولی اقدام 😔

واقعا؟ من فقط سه ماهه اقدام میکنم فک میکنم دیگه کلا باردار نمیشم اخه اطرافیان همه میگن با اولی اقدام ...

نه بابا توی همین سایت ببین چقدر همه منتظرن من که هر کی رو می بینم می گه شیش هفت ماه حداقل منتظر بوده هستن کسایی که همون بار اول باردار می شن ولی الان متاسفانه به خاطر شرایط خیلی کم شده توکل کن به خدا بهشم اصلا سعی کن فکر نکنی چون استرس واقعا تاثیر داره

نه بابا توی همین سایت ببین چقدر همه منتظرن من که هر کی رو می بینم می گه شیش هفت ماه حداقل منتظر بوده ...

خیلی ممنون ک با حوصله جوابمو دادی ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده حرفات ارومم کرد واقعا 😘😘😘😘

خیلی ممنون ک با حوصله جوابمو دادی ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده حرفات ارومم کرد واقعا 😘😘😘😘

خیلی ممنون عزیزم همچنین به شما ❤❤❤