2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

391 بازدید | 17 پست

سلام خانما لطفا اگه کسی زایمان با گاز یا زایمان با اپیدورال رو تجربه کرده از تجربیاتش بهم بگه. من خیلی تاپیک خوندم ولی انقد نظرات ضد و نقیض بود ک هنوز نتونستم ب نتیجه ی درستی برسم. لطفا راهنمایی کنید ممنون

فهمیدی بمنم بگو انقد استرس زایمان دارم ک

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم سزارین با بیهوشی بودم اصلا درد نداشتم بعدشم.  دوستم سزارین با بی حسی داشت سردرد داشت چند ...

اگه فقط تا چند روز درد داشته باشه ک خوبه. مامان من سزارین با بی حسی شد بعد از 7 سال هنوز کمردرد و سردرد داره

تجربه ها متفاوته به نظرم بیشتر به فیزیک بدن بستگی داره، من سزارین بودم بقیه میگن درد نمیفهمم میگم مگه سزارین درد داره؟ باز یه دوستم طبیعی بدون بی حسی بود میگفت فشاره دردنیست  که. همینا برعکسشم هست نمیشه نتیجه گیری کلی کرد

اگه فقط تا چند روز درد داشته باشه ک خوبه. مامان من سزارین با بی حسی شد بعد از 7 سال هنوز کمردرد و سر ...

نبابا دیگه خیلی خاص بوده من نود درصد دوستام سزارین بی حسی بودن یک هفته نهایت سردرد داشتن 

تجربه ها متفاوته به نظرم بیشتر به فیزیک بدن بستگی داره، من سزارین بودم بقیه میگن درد نمیفهمم میگم مگ ...

آره درسته. من بیشتر دنبال عوارضشون هستم. بیشتر میخوام بدونم ک اپیدورال تو زایمان طبیعی هم مث بی حسی سزارین کمردرد و سردرد میاره یا نه