2777
2789
عنوان

مامانای عزیز بیاین لطفا

66 بازدید | 9 پست

سلام من پسرم هفت ماهش تمام از اواخر پنج ماهگی هم غذا کمکی دکتر گفت بده،الحمدلله شکر خدا شیرمم خوبه،یه مدت میخواستم سرلاک بخرم ک با مخالفت اعصا سایت و خود شوهرم مواجه شدم الان شیر خشک نان دو خریدم ک یه پیمانه داخل حریره و فرنیش میزنم ،بنظر شماها اشتباه؟مشکلی پیش میاد؟

شیر خشک رو کمتر د بیشتر بریزی باعث اسهال و یبوست میشه. روش نوشته عزیزم واسه چی اینکارو میکنی?

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا مشکل .عزیزم برو ار قصابی قلم گوساله بگیر بجوشون تو سوپش ی قاشق ابشو بریز از همه اینا بهتره .ی پارچه سفید نخی به اندازه ی کف دست چهار گوش بدوز طوری ک۶ سرشو بتونی با نخ ببندی هر روز ی قاشق برنج ایرانی بریز توش بنداز تو خورش یا ابگوشتت بهش بده خیلی قوت داره یک ماه نشده دعام میکنی و به برنامه عداییم ایمان میاری

شیر خشک رو کمتر د بیشتر بریزی باعث اسهال و یبوست میشه. روش نوشته عزیزم واسه چی اینکارو میکنی?

خب توی این یه هفته ک خداراشکر چیزیش نشده ،هم خوشمزه ترش می کنه هم ویتامین داره هم سنگین تر ،نمیدونم حس میکنم اینطوری مقوی تره

خب توی این یه هفته ک خداراشکر چیزیش نشده ،هم خوشمزه ترش می کنه هم ویتامین داره هم سنگین تر ،نمیدونم ...

هر طور صلاح میدونی عزیزم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊