2777
2789
عنوان

ترشح و سینه درد اوایل بارداری

180 بازدید | 18 پست

سلام خانم ها

من اینماه اقدام داشتم بعد 3سال 

از هفته ی بعد تخمک گذاریم تا شنبه این هفته سینه درد داشتم و سینه هام سفت بود اما یهو دوسه روزه شل شل شده 😒 درد هم نداره

ترسح هم هیچی ندارم!

خانم هایی که باردار بودین 

ایا همه تون تغییری در سینه داشتین؟ 

ترشحاتتون جطور بود؟ 

میخوای پری بشی فک کنم😭😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒عه... یعنی حتما باید ترشح داشته باشیم؟ 

من اینجوری ک میشم یعنی پری خانم میخواد تشریف خرشو بیاره

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
برات از ته دل دعا کردم .انشاالله این ماه دیگه مامان بشی به آبروی حضرت ابالفضل

مرسی عزیزم . امروز ازمایش دادم بازم منفی😭😭

تنها چیزی که نشون بارداریه عقب افتادن پریوده که ان شااالله این ماه پریودت نیاد و باردار باشی بقیه ع ...

ستگی داره البته

من سر بچه اولم سینه درد داشتم براب اولین بار و خیلی حساس شده بود و نفخ شدیددددد

الان هم معده درد دارم ولی معده درد و گذاشتم به حساب تلقین و استرس و مشغولیت ذهنم 😃 ولی ترشح هیچییییی ندارم😢

عقب انداختی؟ 

امروز ۴۰ سیکلمم نمیدونم موعدم کیه