2777
2789

باسلام و روز بخير

من 37 ساله ام و چندساله تحت درمان ناباروي ام

چهار ساله كه رويان ميرم يه بار آي يو آي و دو بار ميكرو انجام دادم ولي متاسفانه منفي بود همسرم مشكلي نداره ولي بعد كلي آزمايش به من گفتن ذخيره تخمدانم كمه و سنم بالاست آخرين عملم رو بهمن پارسال انجام دادم و دو تا جنين 5 روزه منتقل كردن كه گريدشون خوب بود ولي نشد ... از نظر روحي خسته ام و آمپولاي فراوني كه تو اين چندسال تزريق كردم ضعيفم كرده نمي دونم چي كار كنم... روز عمل يه خانمي بود كه مي گفت آزمايشي هست كه اگه زن و شوهر از لحاظ خوني مشكل داشته باشند تشخيص ميده كه توي ايران فقط بيمارستان صارم اون آزمايش رو انجا ميده

كسي هست كه بدونه اسم اين آزمايش چيه؟ و يا خودش تجربه اي داره ؟

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی

خواهرانه بهت میگم. برای تشخیص مشکلتون برید پیش دکتر رضا نصر. تشخیصشون خوب، من برای فامیلمون رفتم تحقیق ادمایی رو دیدم که بعد از 7 بار ای وی اف در بهترین جاها اونجا باردار شدن. بعد از خدا به نظرم بهتر هست برید پیش دکتر متخصص مناسب

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

منم ذخیره تخمدانم کمه،  میگفتن نشه باید تخمک اهدایی بگیری! 

سن بالا بماند... من که همش 20 سالم بود😥

همون ماهی که آمپول ها رو خریدم منتظر پریود شدن بودم... نشدم😑 جز معجزه چیزی نمیتونه باشه ❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم مثل شما با مشکل ناباروری رو به رو هستم باز خدا رو شکر کن که راه درمانی داری دکترا ما رو جواب کرد ...

راه درمان تو ايران اكثرا آزمون و خطاست خيلي ها شايد شما هم يكي از اونها باشيد كه به خاطر تشخيص غلط نااميد ميشن شوهرم ميگه ديگه پيگيري نكن شدي موش آزمايشگاهي 

خانمی خواهرانه بهت میگم. برای تشخیص مشکلتون برید پیش دکتر رضا نصر. تشخیصشون خوب، من برای فامیلمون ر ...

منم مثلا پيش متخصص هاي خوب رفتم و كلي هزينه كردم ولي همه شون فقط ادعا بودن

منم مثلا پيش متخصص هاي خوب رفتم و كلي هزينه كردم ولي همه شون فقط ادعا بودن

این دکترم امتحان کن

امیدوارم شما و بقیه کسایی مثل شما به زودی زود بارداری سالم رو بگذرونید و براتون خیر باشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.