2777
2789
عنوان

عقد داداشم و ضایع شدنم جلو مهمونا😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣 یه لحظه منفجررر شدم از خنده 

دامادمون انقد حول شد که عاقد گفت آقا داماد بنده وکیلم 

داماد ما هم 😕😕 با اجازه مدر مادرم و خانواده و فامیلا بله 🤣🤣😋

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

خیلی بد نگفتی مهموناتون زیادی حساس بودن بعدشم عاقد نمیذاره که حرف از دهنت در بیاد فوری میره برا دور دوم

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

چیز عجیبی نگفتی اصلا حتی میتونست همونجوری باشه

ولی تو اون فضا ادم شاده و میخواد بخنده. حتی خود عاقدا شوخی میکنن میخوان خاطره انگیز بشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

تو که خیلی خوب بودی چیزی نگفتی اما من یه جا رفتم سر سفره عقد خواهر عروس گفت عروس رفته گلاب بچینه یعنی انقدر خندیدند همه ،هنوز هم میخوایم یادش کنیم ناخوداگاه یاد این حرفش میفتیم ولی اصلا ایرادی نداره تازه خاطره خوبی به جا گذاشت

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
چه ربطیی ب عروستون داشت😒😒😒

خواهر شوهر ست دیگر

بعضی اوقات دوست دارد الکی کرم بریزد

شوخییاااا

لطفا هر کی امضا من و خوند برای رسیدن من به عشقم  یه صلوات بفرسته ممنون. و اگه کاری چیزی میدانید برای عاشق کردن بگید
معلومه ک شما خیلی کرمو هستید منم شوخی کردم خانوم کرمو😂😂😂🤣🤣

اره 

خواهر شوهری که کرم میریزه گریه از گل های بهشت

لطفا هر کی امضا من و خوند برای رسیدن من به عشقم  یه صلوات بفرسته ممنون. و اگه کاری چیزی میدانید برای عاشق کردن بگید