2777
2789
عنوان

خانما بی بی چک مثبت یعنی هفته چند بارداری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22668 بازدید | 66 پست
ازمایش بتا رو میگن بدی ک از رو عدد بتا مطمعن بشن بارداری همین بعد ک دیدن عدد بتات بارداریتو تایید ک ...

اهان باشه ممنون اطلاعات کامل تون

یک سوال از کجا میشه فهمید خارج رحمیه ؟ دور از جون دردی چیزی داره یا نه ،؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
مهمه عزیزم خدایی نکرده خارج رحمی باشه یا چیزی از روی عدد شک میکنن من خودم رفتم دکتر ازم پرسید عدد ب ...

مگرخارج رحمی عددش چند میشه ؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمه عزیزم خدایی نکرده خارج رحمی باشه یا چیزی از روی عدد شک میکنن من خودم رفتم دکتر ازم پرسید عدد ب ...

وا عدد بتا چ ربطی ب داخل رحمی یا خارج رحم داره

رحمو با سونو میبینن ن با خون

خون و عدد بتا واسه تایید بارداریه

بعد ک بتا رو دادی میگن برو سونو بده ک اون موقع مطمعن بشن داخل رحمه و چند هفتس جنین

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
مگرخارج رحمی عددش چند میشه ؟

فکر کنم عددش پایینه یا اینکه خیلی بالاست

نترسیا من همینجوری گفتم 

منظورم اینه آزمایش تیتر بتا انجام بده آخه من خودم بکم ترسو بودم خواستم درست راهنماییت کنم گلم یه وقت استرس بهت وارد نشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
فکر کنم عددش پایینه یا اینکه خیلی بالاست نترسیا من همینجوری گفتم  منظورم اینه آزمایش تیتر بتا ...

باشه چشم. پس منم میرم ازمایش بتا .

شما هفته چند هستین ؟ سونو هم رفتین ؟

وا عدد بتا چ ربطی ب داخل رحمی یا خارج رحم داره رحمو با سونو میبینن ن با خون خون و عدد بتا واسه تای ...

عزیزم خارج رحمی باشه با مول باشه عددش خیلی زیاد میشه...اینا صحبتهای دکترمه گلم از خودم که در نمیارم

وا عدد بتا چ ربطی ب داخل رحمی یا خارج رحم داره رحمو با سونو میبینن ن با خون خون و عدد بتا واسه تای ...

پس همون تیتر بتا میرم 

باشه چشم. پس منم میرم ازمایش بتا . شما هفته چند هستین ؟ سونو هم رفتین ؟

من هفته ۷ هستم

اون هفته سونو واژینال انجام دادم ساک حاملگی دیده شده بود...هفته ۸ هم برام سونو قلب نوشت

اهان باشه ممنون اطلاعات کامل تون یک سوال از کجا میشه فهمید خارج رحمیه ؟ دور از جون دردی چیزی داره ی ...

اصن بهش فک نکن درموردشم نخون

والا من با این فکرام دهن خودمو سرویس کردم تا زایمانم

هی الکی ب این چیزا فک میکردم همش نکنه نکنه تو ذهنم بود استرس میگرفتم بیخیال ک میشدم انقد ارامش داشتم

توام اصن بهش فک نکن نمیخادم اطلاعات دربیاری ازش

من هفته ۷ هستم اون هفته سونو واژینال انجام دادم ستک حتملگی دیده شده بود...هفته ۸ ام برام سونو قلب ن ...

اخی به سلامتی صحیح و سلامت بغلش کنید حتما ابان ماهیه

اصن بهش فک نکن درموردشم نخون والا من با این فکرام دهن خودمو سرویس کردم تا زایمانم هی الکی ب این چی ...

باشه پس فقط انرژی مثبت باشم ببینم ازمایش چی میگه.

البته بی بی چک تو یک ثانبه نشون داد

اخی به سلامتی صحیح و سلامت بغلش کنید حتما ابان ماهیه

مرسی عزیز دلم احتمالا باید آبان ماهی باشه

طبیعی زده ۱۲ آذر ولی من سزارین میخوام کنم یکی دوهفته زودتر میشه

انشاالله توام به سلامتی بچتو به دنیا بیاری گلم😘

مرسی عزیز دلم احتمالا باید آبان ماهی باشه طبیعی زده ۱۲ آذر ولی من سزارین میخوام کنم یکی دوهفته زودت ...

وای چقدر خوب شما اخرین پریودیتون کی بوده ؟ 

منم دوس دارم اذرماهی باشه 

عزیزم خارج رحمی باشه با مول باشه عددش خیلی زیاد میشه...اینا صحبتهای دکترمه گلم از خودم که در نمیارم

نمیگم از خودت میگی ولی من از شما دارم میشنوم ک بتا معلوم میکنه خارج رحم و داخل رحمو

من خودم ازمایش دادم اصن ب عدد بتا نگاهم نکردن سونو نوشتن

اخه بچه تو رحمه و رحمم فقط با سونو دیده میشه

اصلی ترین چیز تو بارداری فقط سونوعه

باشه پس فقط انرژی مثبت باشم ببینم ازمایش چی میگه. البته بی بی چک تو یک ثانبه نشون داد

اره مثبت فک کن

ازمایشم هرطور خودت راحتی ولی الکیه