2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینجا تجربه اصلا فایده ای نداره چون اتفاق یدفه میفته و خبر نمیکنه هر چند همه دنیا بگن نه مشکلی نیست

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

پسرم کلا تا11 خوابه وبعدش صبحونشو اماده میکنم جلوی تلویزیون وبلند میشه شبکه پویا میبینه تا1 که من برم چندبارم بهش زنگ میزنم اهل دست زدن به هیچی هم نیست یه سه روزه تنهاش میذارم اما از استرس دیوانه میشم خودم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

من دختر بودم همیشه صبح ها تنها بودم مامانم معلم بود، تا 8 و 9 خواب بودم بعد بیدار میشدم فلاسک چایی داشت میخوردم، چند لقمه صبحونه و با خودم بازی می‌کردم تا 12، 1 مامانم بیاد😅

اما پسرا ممکنه خرابکاری به بار بیارن، خالم تا سر کوچه رفته بود برگشته دیده پسرش کارتن گذاشته رو فرش با فندک آشپزخونه آتیش زده😑  دعواش کرده برگشته گفته میخواستم کتری بذارم بجوشه😂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️