2777
2789
عنوان

زندگی اینستاگرامی+تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 5737 بازدید | 86 پست

من قبلا یه پیج اینستا می دیدم که مال  یه دختر بیست ساله بود 

تازه عروس بود و کلی لباس داشت 

هزارتاپست گذاشته بود با هزارمدل لباس 

کلی هم پیج رو لباساش تک میکرد 

میگفت تبلیغ میکنی زیربار نمیرفت بعد چند ماه که خیلی بهش اعتراض شد  که چرا دل میسوزونی 

چرا اینهمه اسراف میکنی و نمایشش میدی 

تو این اوضاع پولش رو از کجا میاری 

تازه برگشت گفت من بلاگر و این شغلمه و درآمد داره برام و لباس ها رو برام میفرستن

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
من خیلی بهشون حسودی میکنم بلاگرا علاوه بر اینکه همه چی رایگان در اختیارشونه تازه یه پولی هم بابت تبل ...

مخصوصا مهدیس فود دیدی چ غذاهایی رو تست میکنه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سمانه سوادی و فرانک عمیدی رو فالو میکنم، سرشون به تنشون میارزه واقعا، با این که با یه سری نظراتشو ...

ب هر حال آرات استعدادش ذاتیه 

خیلیا تو دنیا از همون بچگی فعالیتای سنگین کردن

ولی شما پانیذ اسماعیلی رو ب نظرم باید مثال میزدین!

یا این دلوین ۹۶ رو!

من که تحت تاثیر قرار نمیگیرم اخه نمیدونمم دلیل اینهمه تشویق افراد براشون چیه مگه ما تو زندگی اوناییم ...

حرفتون رو خیلی قبول دارم

اینکه با بچه هاشون دارن کسب درامد میکنن خیلی ناراحت میشم حقیقتش 

اما اینکه بخوام حسادت کنم یا حتی غبطه بخورم بهشون تا حالا پیش نیامده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مخصوصا مهدیس فود دیدی چ غذاهایی رو تست میکنه

چند دفعه برام تست کردنشو تو دایرکت فرستادن، فقط عوق زدم با اون طرز خوردن بی ادبانه و کثیفش 😑😑😑

به هیچ عنوان هم توی معرفی کردن انصاف و رضایت مشتری رو رعایت نمیکنه، پول میگیره، خیلی زشت میلومبونه و میره سراغ بعدی...

تو تیسترا مستر هانتر رو بیشتر از بقیه قبول دارم من

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
چند دفعه برام تست کردنشو تو دایرکت فرستادن، فقط عوق زدم با اون طرز خوردن بی ادبانه و کثیفش 😑😑😑 ب ...

اره خیلی کثیفه در شان یه خانوم نیست دهنشو اینقد باز کنه

بچش همش زیر دست و پا افتاده خونش افتضاحه فقط بلده ارایش کنه و دوربین دیت بگیره از بچه و زندگیش کاملا ...

فک کنم ی سری بخاطر ارایشگاه رفتن خیلی بهش نقد وارد شد 

ک بنده خدا خودشو از گریه خفه کرده بود!

ولی در کُل دلارم شخصیت مستقل و خودساخته ای خوبی داره 

هنرمندم هس

خداروشکرهمگی که تشریف آوردین مطلع هستید 

و نظراتتون واقعا درست هست 

هدف من این بود که یسری افراد آگاه بشن از اینجور شغل ها و زندگی خودشون رو با افراد مجازی مقایسه نکنن

چند نفرشونو میشناسم

فقط شواف، باطن زندگی افتضاح

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
فک کنم ی سری بخاطر ارایشگاه رفتن خیلی بهش نقد وارد شد  ک بنده خدا خودشو از گریه خفه کرده بود! ...

به نظر من اصلا تو زندگیه بیرون از مجازی هنرمند نیست و بلد نیس زندگی کنه من دلم واسه بچش خیلی میسوزه