2777
2789
عنوان

زندگی اینستاگرامی+تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 5737 بازدید | 86 پست
چند دفعه برام تست کردنشو تو دایرکت فرستادن، فقط عوق زدم با اون طرز خوردن بی ادبانه و کثیفش 😑😑😑 ب ...

مستر هانتر گرگیه در لباس میش 😑

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستر هانتر گرگیه در لباس میش 😑

اونم خیلی ادعاش میشه، ولی از بقیه بهتره باز

تو یه پستش از یه کافه ای از سالاد سزار یکی از کافه ها تعریف کرده بود که توش هم خیار بود هم گوجه (خیار گند میزنه به مزه ی سزار واقعا!!!)

بعد کلی به سزار میخوش ایراد گرفته بود که سزار نباید با مرغ سوخاری باشه و نباید گوجه گیلاسی روش باشه(یه گوجه کوچولو واسه تزیین روش بود حالا 😑😑😑)

اونم هر جا بهش پول بدن با لحن مثلا با سوادش تعریف میکنه، هر جا ندن با همون لحن تخریب میکنه...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
آرات استعدادش ذاتیه درست. ولی دیدید توی بعضی ویدیو ها چقدر مشخصه که اون پدر از نظر روانی چیکار با ب ...

آره کلا بنده خدا تستسترونش زده بالا تو این سن!

باباش متاسفانه درگیر جهانی و اسطوره کردن بچه ش شده

ب سلامت جسمی و ذهنیشم خیلی فکر نمیکنه 

ب نظرم هر هدفیم ک واسش داره 

بهتره  بسپارش دست مربی مجرب

ولی خب اراتو کشورای خارجیم خواسته بودن 

حتی اینستام نبود 

اونجوریم‌ پولدار میشد

ولی امثال پانیذ معلوم نیس 

در آینده چ ضربه ای بخورن

بنظرم کارشون فوق العاده کودک آزاریه

اینا ب سنی برسن ک بتونن واسه خودشون تصمیم بگیرن

شاید واقعا دوس نداشته باشن 

عکساشون تو صفحات مجازی باشه

از این جهت صربه میخورن 

چون الان افسارشون دست والدینشونه 

خودشونم هیچ نقشی تو این انتخاب نداشتن!

انتخاباهای تحمیلی!

من پیج های خارجی رو دنبال می کنم بیشتر

شواف خیلی کمه و خیلی لذت بخشن

مثلا این زوج ۳ قلو دارن، عاشق بچه هاشون بخصوص کسیدی ام.

http://www.instagram.com/triplet_dad_of_4/

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

یادمه یه بنده خدایی زیر پست یه بلاگر نوشته بود 

بلاگر یعنی چی 

من جواب دادم اینها تبلیغ میکنن 

مثلا اگه در مغازه مانکن میذارن تنها در لباس رو ببینی این خانم ها اون لباس رو میپوشن و آرایش میکنن و عکس میگیرن تا اون محصول فروش بره  

بعد طرف بلاکم کرد 

یه دختری بود به نام کوثر 

پیجش خانم و آقای ام بود 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
اونم خیلی ادعاش میشه، ولی از بقیه بهتره باز تو یه پستش از یه کافه ای از سالاد سزار یکی از کافه ها ت ...

جدیدا هم پول جمع کرد رفت استانبول !

طفلک پاشو تا حالا خارج نذاشته بود، به لطف اینستا و مردم بی عقل، رفت استانبول و کلیم به به و چه چه کرد.

یادمه یه بنده خدایی زیر پست یه بلاگر نوشته بود  بلاگر یعنی چی  من جواب دادم اینها تبلیغ ...

اون کوثر خل و چله که کلیپ ازدواج کودکان گذاشته بود نبود؟ 

الان آیدیش حوثره

منو بلاک کرده با این که تا به حال اصلا توهین نکردم، فقط زیر پستاش اشکالات حقوقی ازدواج زیر سن قانونیو مینوشتم 😐😐😐

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
آره کلا بنده خدا تستسترونش زده بالا تو این سن! باباش متاسفانه درگیر جهانی و اسطوره کردن بچه ش شده ...

کدوم کشور خارجی؟

جز چین

توی چین این مسائل مطرح هست و خیلی ها همچین بلایی سر بچشون میارن ولی بدون هورمون البته

با اینحال چقدر سازمان حمایت از حقوق کودکان، به چین میتوپه بابت این کارا

جدیدا هم پول جمع کرد رفت استانبول ! طفلک پاشو تا حالا خارج نذاشته بود، به لطف اینستا و مردم بی عقل، ...

دقیقا چند روز قبلشم استوری کرده بود که میخوام تبلیغ بذارم پول جمع شه واسه استانبولم 😂😂😂😂

چرا کسی جلوشو نمی گیره؟

کی جلوشو بگیره؟

اون کوثر خل و چله که کلیپ ازدواج کودکان گذاشته بود نبود؟  الان آیدیش حوثره منو بلاک کرده با ا ...

نه اسم پیجش خانم و اقای ام هست اون نیست

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
دقیقا چند روز قبلشم استوری کرده بود که میخوام تبلیغ بذارم پول جمع شه واسه استانبولم 😂😂😂😂

اینستام قطع شده

یادمه یه بنده خدایی زیر پست یه بلاگر نوشته بود  بلاگر یعنی چی  من جواب دادم اینها تبلیغ ...

منم کوثرو میشناسم همه روز در حال تبلیغه و کلی عکس از زندگیش و روزمرگی هاش میزاره انگار اینا اصلا هیچ مشکلی ندارن همه چی در رفاه کامله