2777
2789

دکتر علی تبار.بیمارستان عسگریه..سه شنبه ها صبح میشینه هزینه ویزیتم ده تومن با دفترچه...نفر اول شد بین دکتر زنان امسال تو اصفهان

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر علی تبار.بیمارستان عسگریه..سه شنبه ها صبح میشینه هزینه ویزیتم ده تومن با دفترچه...نفر اول شد بی ...

اره علی تبارخوبه .منم شنیده ام

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
دکتر علی تبار.بیمارستان عسگریه..سه شنبه ها صبح میشینه هزینه ویزیتم ده تومن با دفترچه...نفر اول شد بی ...

جدی برای بارداری پرخطر خوبه،؟

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
پیش لباف رفتین؟ و ی سوال دیگه توی بیمارستان عسکریه خوب رسیدگی میکنه یا ن عجله میکنن؟

نه خیلی رسیدگیش خوبه عالیه .اگه وصع مالیت خوب نباشه به همین دکتر علی تبار قبل زایمان بگو حدود سیصد تا شیصد برات تخفیف میکیرع از بیمارستان...رسیدگی خوبی داشت از غذا .اتاق .همچی

نه خیلی رسیدگیش خوبه عالیه .اگه وصع مالیت خوب نباشه به همین دکتر علی تبار قبل زایمان بگو حدود سیصد ت ...

برای زایمان هم میاد بالای سرت؟ و اینکه زیر میزی میگیره؟ و تاکیدش روی طبیعیه

برای زایمان هم میاد بالای سرت؟ و اینکه زیر میزی میگیره؟ و تاکیدش روی طبیعیه

اره میاد..تا زنگ بزنن از بیمارستان هر موقع که باشه حتی نصف شب  میاد بالاسرت....تاکید نمیکنه ینی تمام زورشا میزنه و کمکت میکنه و راهکار میده که طبیعی زایمان کنی ولی وقتی نتونسی دیگع برا سزارین خودش میاد تو اتاق عمل ....نه زیر میزی نمیگیره

اره میاد..تا زنگ بزنن از بیمارستان هر موقع که باشه حتی نصف شب  میاد بالاسرت....تاکید نمیکنه ینی ...

ممنونم عزیزم ک وقتتو گذاشتی جواب دادی