2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه رشته ورزشیتونم بگین؟

نمیشه بهم گفت ورزشکار🙈

سه چهار ماهه بدنسازی کار میکنم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
@پری_زاد    عزیزم اگر توهم بگی خوشحال میشم

نه عزیزم من نه قطع میکنم نه عوض مگه اینکه گاهی وقتا حالم خیلی خوب نیست مثلا دو سه ماه پیش دقیقا روز تی آر ایکسم پریود شدم همون یکساعت قبلش بعد دیگه بجاش پیلاتس کار کردم چون حالم مساعد نبود تی آر ایکسم خیلی سنگینه

🧚‍♀️
نمیشه بهم گفت ورزشکار🙈 سه چهار ماهه بدنسازی کار میکنم

بازم ورزش میکنی دیگ 

خودتو بالا بگیر تو یه ورزشکاری

مرسی گلم از جوابت

فقط اینکه مربیت بهت گفته دو روز اول ورزش نکنی؟

نه عزیزم من نه قطع میکنم نه عوض مگه اینکه گاهی وقتا حالم خیلی خوب نیست مثلا دو سه ماه پیش دقیقا ...

مرسی که جواب دادی عزیزم

راستش منم استادم میگه نباید قطع کنی

فقط میگه تا اخرین روز ورزشایی که باید توش پاهاتو از پهلو باز کنی انجام نده

مثل تمرینات 180

مگر نه بقیه مجازه 

و البته میگه نباید بدویی

بازم ورزش میکنی دیگ  خودتو بالا بگیر تو یه ورزشکاری مرسی گلم از جوابت فقط اینکه مربیت بهت گف ...

مرسی عزیزم

مربیم گفت بستگی به حال خودت داره منم دیدم واقعا اذیت میشم.یه بار روز دوم رفتم باشگاه تا ۱۰ روز لکه بینیم تموم نمیشد

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بدنا متفاوتن

من معمولاً روز اول ورزش نميكنم

روز دوم اگه حالم خوب باشه اره اگه نه نه

روز اولم همينه

يعنى بستگى داره كه درد داشته باشم يا نه

٧ ساله ورزش ميكنم

٤ ٥ سال بدنسازى ٢ ٣ ساله تى ار ايكس