یکی میگفت که دخترای تُرک خیلی خوشگلن ولی حیف که لهجه دارن!با افتخار میگم که من یه دختر تُرکم،خیلی خوشحالم که بجز فارسی به زبان دیگه ای هم تسلط کامل دارم و عاشق زبون و فرهنگ و اصالتمونم😊🙌🏻یاشاسین هامی آذریلر💃🏾
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا حتما میره اعتراض به حکم میزنه،به نظرتون من چکار کنم؟از یه طرف نمیخام شلاق بخوره،از یه طرف هم اگر گدشت کنم صد در صد حق به جانبتر میشه و بدتر میکنه😣😣
شاید مهمترین فکری که باید در مورد ازدواج کرد همینه که این آدم میتونه پدر خوبی برای بچه من باشه؟ وقتی پای بچه وسطه حتی خود آدمم دیگه خیلی مهم نیست
چکار که مدارک کامل بود،تازه اونی که مدرک داشتم وگرنه این همه سال داره انکار میکه کتک کاریشو،نمیخام کار به شلاق برسه،از یه طرف هم میگم این همه سال با بی رحمی کتک میزد حالا بذار بچشه😣😣
شاید مهمترین فکری که باید در مورد ازدواج کرد همینه که این آدم میتونه پدر خوبی برای بچه من باشه؟ وقتی پای بچه وسطه حتی خود آدمم دیگه خیلی مهم نیست