2777
2789
عنوان

خانمایی که iui یاivfکردین

84 بازدید | 11 پست

بچه ها من شوهرم راضی شده که اینکار انجام بدم دکترم اولش گفتiuiباید کنی بعدش که سونو کرد گفت شاید باiuiجوابم نگیری ivfبشی به نظرتون بهش بگم پس ivfبشم همون اول میترسم باiuiنتیجه نگیرم شوهرم پشیمون بشه شما باشید به دکترتون چی میگید که رو نظرش بخوام نظر بدم که همون اولivf کنه نمیدونم چکار کنم ؟؟

...... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید این روش ها ک میگی تخمک از خودت نیست ؟؟؟؟؟ ینی ژن تو تو بچت نیست زن ی حپخانم دیگه است میشه لگی ...

تخمک از خودم هس ولی بیرون از رحم لقاح میدن 

...... 
میشه بگید هزینه اش چقدره؟؟ واینکه میگن مرکز رویان رایگان انجام میده درسته ایا؟؟

هزینش درحد ۱۵تومن هس هزینش زیاده ولی وقتی حساب میکنم هرماه باید بری سونو ویزیت بدی خوب چ فایده بایدم کلی صبر کنی

...... 
مشکلتون چیه؟

تاچن مدت زیر نظر ی دکتر دیگه بودم همش میگفت خیلی رحمت خوبه عکسم گرفتم گفت خوبه اسپرم شوهرم گفتن خوبه این دکتره که الان دارم میرم خیلی شلوغه همش اونایی که چن سال بچه دارنمیشن میان گفت باید سونو بشی گفت وضعیت تخمدانت طوربه که باید زود به خودت برسه وچراد کترت تاحالا ی فکری برات نکرده

......