2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروخدادبیاین

282 بازدید | 25 پست

امروز رفتم دکتر بعد چند هفته جواب آزمایشم اومد گفتن سرطان خون دارم خیلی حالم بده یکی یه چی بگه چیکار کنم دکتر گف 3 ماه دیگه زنده ای 

گناه بزرگ منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی گفتی؟ ای بابا 

خدا بزرگه عزیزم 

مطمعنین حالا؟ باید درمان بشی 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

وا مگه داریم دکتر انقدر احمق اخه

تا خدا هست به حرف بندش توجه نکن و سیکل درمانتو شروع کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
به منم گفته بود سه ماه دوماهش رفته یه ماهش مونده😕

جدی میگی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نعع بچه ها اشتباه نکنین داشتم فیلم نگاه میکردم دیالوگشو گفتم بنویسم 

بی ادب