2777
2789

یه خارج رحم داشتم و یه سقط، بعد عید قرار بود آی وی اف بشم، رفتم و به امام رضا التماس کردم شفاعتمو بکنه، اجابتم کرد و باردار شدم😍 یه معجزه بود از طرف خدا، 15روزه فهمیدم باردارم و تو این دوهفته خیلی درد کشیدم، یه شب بستری شدم ، کلی استرس کشیدم بابت خیلی چیزا، اول خارج رحم بودنش، بعد اشتباه آزمایشگاه که جوابمو غلط در آورده بود، بعد رشد زیاد بتاو ....!!حالا فردا قرار برای شنیدن صدای قلب کوچولوش برم دکتر، از دیروز ترشح زرد دارم، رحمم هم درد میکنه، عفونت گرفتم احتمالا😫 تو رو خدا برام دعا کنین، اگه اینم از دست بدم میمیرم😭 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس بدترین سمه انشاالله میری و صدای قلبشو میشنوی

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

عزیزم به سلامتی

انشالله فردا یکی از بهترین خاطره های زندگیت بشه😍

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
دکتر دارو میده غصه نخور ای وی افی هستی

خوندی چی نوشتم؟؟؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
نگران نباش عزیزم ایشالا صدای قلبش هم میشنوی ب حق امام رضا. واسع من منتظر هم دعا کن.ممنون

محتاجم به دعا عزیزم

ممنون از امید هاتون دوستان، نمیدونم چرا امروز رحمم درد میکنه، دردش یه جور دیگس، کسی سابقه عفونت اینجوری داشته؟

فردا تولد قمر بني هاشم انشالله ك دل شما هم شاد بشه

انشالله😍

سونو رفتين ؟

نه فعلا ساعت دو😫