2777
2789
عنوان

بازم نشد بازم پریود شدم

897 بازدید | 155 پست

بچه ها قلبم داره آتیش میگیره توروخدا برام دعا کنین نمیدونم چم شده اخه چرا نمیشه خدایا چرا لج کردی وقتی همه چی سرجاشه اینهمه دارو و آمپول اخه چرا نمیشه

دکتر بهم گفت این آخرین ماه تلاشمونه معرفیم میکنه برای آی یو آی و آی وی اف

فقط میخوام بدونم چرا نباید بشه ینی من لایق اینهمه عذابم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟؟تنبلی داری یا تخمدان پلی کیست؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

الهی خدا کمکت کنه.. وقتی نخادبشه نمیشه.. منم یکی دوماه اقدام کردم نشد کلابیخیالش شدم.. وای به حال اونایی که چندساله اقدامن

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤ 
مشکلت چیه؟؟تنبلی داری یا تخمدان پلی کیست؟

هیچ مشکلی ندارم نه من نه شوهرم نه کیست دارم نه تنبلی همه چیز نرماله عکس دادم داروی تحریک تخمکگذاری خوردم نشد که نشد

هیچ مشکلی ندارم نه من نه شوهرم نه کیست دارم نه تنبلی همه چیز نرماله عکس دادم داروی تحریک تخمکگذاری خ ...

انشالله که میشه استرس نداشته باش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الهی خدا کمکت کنه.. وقتی نخادبشه نمیشه.. منم یکی دوماه اقدام کردم نشد کلابیخیالش شدم.. وای به حال او ...

خوشبحالت که تونستی بیخیال بشی من نمیتونم هرماه میگم اینبار دیگه ول میکنم ولی نکردم و نمیتونم