2777
2789
عنوان

اسباب بازی ارزون میخوام

120 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها.شما اطلاع دارین از کجا میتونم اسباب بازی با قیمت مناسب گیر بیارم.سایت یا پیج اینستا با قیمت مناسب اگ سراغ دارین بهم معرفی کنین.خیلی قیمت اسباب بازی بالاست 

سلام من از اونجایی که برا دخترم میخرم خیلی خیلی قیمتاش خوبه یعنی از همه جا پایین تره امیشه شلوغه ،کانال هم داره اما من ندارم اگر عجله نداری درخواست دوستی بده کانالش رو ازش گرفتم بفرستم برات

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من از اونجایی که برا دخترم میخرم خیلی خیلی قیمتاش خوبه یعنی از همه جا پایین تره امیشه شلوغه ،کا ...

منم الان درخواست دوستی میدم قبول کن بدام بفرست

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
منم الان درخواست دوستی میدم قبول کن بدام بفرست

باشه عزیزم

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
سلام من از اونجایی که برا دخترم میخرم خیلی خیلی قیمتاش خوبه یعنی از همه جا پایین تره امیشه شلوغه ،کا ...

عزیزم برای مننم آدرس کانال رو بفرست

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
عزیزم برای مننم آدرس کانال رو بفرست

الان که ندارم بهج درخواست بدید رفتم اونجا میگیرم براتون میفرستم

سلام مامانا من یه جارو پیدا کردم قیمت اسباب بازی هاش مفته مثلا من عروسکی که تو بازار بزرگ خریدم 200 اونجا با همون کیفیت پیدا کردم 140 .

اول فکر کردم داره از کیفیتش میزنه بعد کنجکاو شدم با خواهرم رفتیم 2 تا از یه عروسک خریدیم مقایسه کردیم دیدیم نه خدایش یکیه .

بعد وقتی ازشون پرسیدم چرا شما اینقدر ارزون میدید گفتن ما عمده می خریم تعداد زیاد می فروشیم واسه همین سودمونو به حداقل رسوندیم که فروشمون همیشه بالا باشه 

حالا اگر خواستید می تونید تو اینستاگرام kidokala یا کیدوکالا سرچ کنید میاد