2777
2789

اومدم ببینم چی رو میگی؟؟؟  بگو کاپوچینو که یکم ملموس باشه. باید مارکشو بگی؟  بله ضرر داره. خیلی نباید خورده بشه. 

خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده می‌کردم ولی روزی یه بار 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

خود قهوه كه مثل چايي ميمونه كمش مشكلي نداره خب خانومي كه تو امريكا است و بارداره خيلي عادي مثلا روزي دو تا فنجان قهوه رو ميخوره اما اين بسته بندي ها معلوم نيست چي توش ريختن خود قهوه رو دم كن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ی فکر دیگه ای ک ب ذهن من اومد این بود ک تو اپ روبیکا ی چیزی هست ب اسم روز خوب در بارداری  

یعنی من در این حد خلاقماا  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
 منم  باید برم واشر سرسیلندرو عوض کنم    

بیا با هم بریم🚶🚶🚶🚶ملت چه چیزایی میخورنا😒نوشیدنی فقط چای پررنگگگگ

یا به قول مادر شوهرم معتاد چایی

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
بیا با هم بریم🚶🚶🚶🚶ملت چه چیزایی میخورنا😒نوشیدنی فقط چای پررنگگگگ یا به قول مادر شوهرم معتاد چا ...

تازه من همون چایی هم نمیخورم 

من کلا از بچگیم چایی زیاد نمیخوردم از بس گفتم من نمیخوام وقتی خونه مادرشوهرم مهمونیم برای همه چای میریزه میگه نیلو جونم ک چایی دوس نداره حالا همون روزا من دلم چایی میخواد  نمیدونم این مرض چیه ولی شاید آلرژی ب مادرشوهر باشه  

تازه من همون چایی هم نمیخورم  من کلا از بچگیم چایی زیاد نمیخوردم از بس گفتم من نمیخوام ...

😂😂😂😂😂وای خدایی منم اهل چایی نیستم اون پست قبلی هم شوخی بود .خانواده شوهرم خیلیییییی چایی پررنگ میخورن.ینی یه سماور بزرگ همیشه کنارشون میجوشه.خواهر شوهر منم همین حرکتو میکنه.برا خودش و مادرش چایی میاره مادر شوهرم میگه پس یاسمن چی خوهر شوهرم میگه اون نمیخوره😟منم لبخند ملیح میزنم میگم اره من نمیخورم😩

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
😂😂😂😂😂وای خدایی منم اهل چایی نیستم اون پست قبلی هم شوخی بود .خانواده شوهرم خیلیییییی چایی پررنگ ...

عزیزم    ی مدت مادرشوهرم برام چای نمیریخت من عمدا پا میشدم میرفم برای خودم چای میریختم بعد مادرشوهرم میگفت عه تو میخواستی ؟ کاش گفته بودی بهش میگفتم خب هوس کردم 

خداییش از اون موقع همیشه میگه واست چای بریزم ولی من همش میگم نه میل ندارم  

ب نظرت برم پیش دکتر روانپزشک یا بازم صبر کنم؟