2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلظت خون مادر

پیچیدن بندناف دورگردن

عفونت ادراری مادر

قندبالای مادر

مشکل کوروموزمی

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

دلایل زیادی اگه تو ماههای اول باشه بیشتر به خاطر تخمک و اسپرم ضعیفه ماههای بالاتر خونرسانی ضعیف و ژنتیک و سن بالای مادر و ازدواج فامیلیه و قند و تیرویید و فشارخون  مادر

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دلایل زیادی اگه تو ماههای اول باشه بیشتر به خاطر تخمک و اسپرم ضعیفه ماههای بالاتر خونرسانی ضعیف و ژن ...

نمی‌دونم والا مشکل مننگوسل ماه اول ایجاد میشه اما تا چهارماهگی ونیم متوجه نشدن الآنم میگن علتش کمبود اسید فولیکه.البته علت قطعیش رو نمی‌دونن....یک مورد در هزار مورد پیش میاد....

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
مثلا چه مشکلی. اگه فولیک اسید مادر نخورده باشه احتمال اینکه نثص عصبی پیدا کنه زیاد میشه.‌ژنتیک‌خیلی ...

آره میگن علتش اسیدفولیکه اما بچه اولم رو هم نخورده بودم....نقص سیستم عصبی و مننگوسل....خدا رحم کرد تو سونو فهمیدم

غلظت خون مادر پیچیدن بندناف دورگردن عفونت ادراری مادر قندبالای مادر مشکل کوروموزمی

نمی‌دونم والا....مننگوسل بیماری که حتی اسم نشنیده بودم