2777
2789
عنوان

شلوار پیش بندی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 26 پست
بیشتربه درد پاییز وزمستون میخوره ....من پارسال پاییز گرفتم دوساله میپوشه امسال دیگه کوچک شده لی کاغذ ...

راستش دیروز خریدم ولی کوچک بود بردم پس بدم گفت باید عوض کنی

لی بزرگ تر داره

پیراهن هم داره زیاد قشنگ نیست معمولی برای تابستون خوبه

شلوار بهتره یا پیراهن؟

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلههه اگه پوشک.داره خوب و قشنگ هست

راستش دیروز خریدم ولی کوچک بود بردم پس بدم گفت باید عوض کنی

لی بزرگ تر داره

پیراهن هم داره زیاد قشنگ نیست معمولی برای تابستون خوبه

شلوار بهتره یا پیراهن؟

راستش دیروز خریدم ولی کوچک بود بردم پس بدم گفت باید عوض کنی لی بزرگ تر داره پیراهن هم داره زیاد قش ...

کوچک نخر که هم افتادگی شونه میازه هم اگه بی بی میشه بی بی رو میچسونه به با سن گردش هوا نداره.تونستی بزرگ رو بردار ایشالله واسه پاییز بالباس گرم قشنگ تنش کن .یانه هدفت تابستون الان ببین پیراهن قشنگ داره بخر جایدیگه سرهمی بخر.

کوچک نخر که هم افتادگی شونه میازه هم اگه بی بی میشه بی بی رو میچسونه به با سن گردش هوا نداره.تونستی ...

۹۰توملن هم پولشو دادم کاش پس میگرفت

میخوام ببینم اصلا بگیرم یا نه به درد تابستون میخوره؟

برای تابستون مدلای نخی و رنگی و خوشکلش هست که شلوارک دارن و تپلی هستن و پفی

از اون مدلا برای تابستون بگیر

مدل جین کاغذی هم برای بهارش خوبه 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
۹۰توملن هم پولشو دادم کاش پس میگرفت

این جور چیزا رو همیشه تو حراجی ها بخر.من همیشه حراجی ها لباس های غیر فصلی میخرم.شلوار پیشنبدی دخترمم خیلی خوشگله البته الان کهنه کرده تو حراجی ۳۵خریدم.

برای تابستون مدلای نخی و رنگی و خوشکلش هست که شلوارک دارن و تپلی هستن و پفی از اون مدلا برای تابستو ...

اره دیدم ولی هنوز اونا نیومده پولمو پس نمیده

راستش دیروز خریدم ولی کوچک بود بردم پس بدم گفت باید عوض کنی لی بزرگ تر داره پیراهن هم داره زیاد قش ...

من برای دخترم بیشتر پیراهن می خرم مخصوصا که رو به گرما هم هست

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر