2777
2789
عنوان

عفونت چشم نوزاد😭😭😭😭

123809 بازدید | 30 پست

سلام 

دوستان خیلی وقته نوزاد ۴ ماهه ام دستش رو به سمت چشمش میبرد و میخاروند... دیشب متوجه شدم عفونت کرده .... الان دیدم پلک سمت چپش چسبیده به هم... به نظرتون از چیه؟ پیش چه دکتری ببرم؟ چشم پزشک بزرگسالان ببرم بهم کمک میکنه؟

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت خوندم ولی نمیدونم از کجا متوجه بشم

دختر منم هر دو چشمش این شکلی بود بردم چشم پزشک یه نگاه بهش کرد گفت مجرای اشکش بسته است اونم چشماش مدام قی میکرد و خودش بهشون دس میزد گفتش تا یکسالگی صبر میکنیم اگر باز نشد که بیشترشون با ماساژ باز میشن بعد براش میل میزنیم که خداروشکر باز شدن با ماساژ

تو نت خوندم ولی نمیدونم از کجا متوجه بشم

چای امتحان کردی؟

چای غلیظ بگذار خنک بشه پنبه تمیز بزن تو چای یواش بکش پشت پلک چشمش

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

باید از اول چشمشو ماساژ میدادی .

همین الان هم انجام بدی خوبه عزیزم

با دو تا انگشت شست و اشاره دست راستت گوشه د  تا چشمشو روزی 80 بار ماساژ بده .80 تا رو با هم انجام نده 4 تا 20 بار در فاصله زمانی مختلف 

من دخترم از اول اینجوری بود دکتر بهم گفت اینکارو کنم واقعا هم موثر بود .قطره استریل چشمی هم روزی یه قطره تا سه قطره تو هر چشم بریز

دختر منم هر دو چشمش این شکلی بود بردم چشم پزشک یه نگاه بهش کرد گفت مجرای اشکش بسته است اونم چشماش مد ...

وای 😭😭😭😭میل😭😭😭😭

باید از اول چشمشو ماساژ میدادی . همین الان هم انجام بدی خوبه عزیزم با دو تا انگشت شست و اشاره دست ...

یعنی هر ۴ گوشه چشم رو؟

واه میگم دکتر گفت تا یکسالگی بیشترشون خوب میشن تو خانواده همسرم که کلا همه بچه هاشون اینجوری بودن هم ...

خب میگم نکنه خدایی نکرده چشمای بچه ام خوب نشن 😭😭

اگه قبلا هم قی کرده از مجاری اشکیش هست اگر نه سرماخورده چشمش ببر متخصص اطفال قطره میده خوب میشه

پسر من همسن پسر شماست تو 3 ماهگی این اتفاق افتاد دکتر قطره داد 7 روز استفاده کردم خوب شد