2777
2789
عنوان

بچم باتری اسباب بازی قورت داده توروخدا دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7112 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدا

عزیزم .مادری نگرانی حق داری

اما اولا از این باتری کوچیکاس

نا اسید معده بخواد ترشح کنه دفع شده

فردا از دکتر بپرس

اما میهل فکر کنم کارتون راه اندازه

توکل به خدا کن که از همه بیشتر بچه هارو دوست داره

بعدش هم که دفع شد خبر خوبشو بهمون بده

خدا نگهدار بچه هاست

بد به دلت راه نده

منتظر لطف خدا

انشاءالله فردا بیام بهتون بگم به خیر گذشته .

بعد هرچی باتری د اسباب بازی باتری خوره بندازم دور .

توروخدا دعا کنید برای با ذکر دو تا صلوات اول و اخر دعاتون .

الهی هرچی از خدا میخواید با سلامتی و دلخوشی نصیبتون کنه

دفع میشه اصلا نگران نباشید ^_^ من خودمم بچگی از این اتفاقا داشتم یه بار کلی قرص خوردم یه بارم یه زنجیر چند سانتی چیزی نشد خدارو شکر😅😅

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
انشاءالله فردا بیام بهتون بگم به خیر گذشته . بعد هرچی باتری د اسباب بازی باتری خوره بندازم دور . ت ...

براتون صلوات فرستادم عزیزم

بحق امام حسین ان شاالله  دفع بشه...مارو بی خبر نزار

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

عزیزم پسر خواهر منم یکسالش بود قورت داده بود نذاشتم تو بیمارستان بمونه آوردمش خونه بهش کره با خاکشیر دادم تا صبح دفع شد یه قاشق خاکشیر با آب داغ خیس کن بعد کره بزار روش با قاشق بده بخوره یه کمم شیرینش کن کهبدش نیاد و قورت بده تا دوساعت دفع میشه نگران نباش

من عاشق مهدی شدم همه زندگیم فدای یه تار موی عشقم شد 
عزیزم پسر خواهر منم یکسالش بود قورت داده بود نذاشتم تو بیمارستان بمونه آوردمش خونه بهش کره با خاکشیر ...

چه خوب 

خدارو شکر که دفع شده 

من امروز کلی مسهل طبیعی دادم 

و شیاف گلیسیرین گذاشتم براش

اما هنوز دفع نشده 

تا فردا انشاءالله دفع بشه 

فردا باز میبرم بیمارستان عکس بگیرن