2777
2789

یه سقط داشتم اردیبهشت پارسال تو ده هفته

بعد آزمایشات مختلف رفتم پیش دکتریوسفی نژاد

مشکل از همسرم بود شکل نطفه مشکل داشت، ده میلیون اسپرم داشت و کم تحرک بود

رفتیم پیش دکتر پویان برای همسرم گفتن تا ۲۵ اردیبهشت صبر کنید شاید مشکلتون حل بشه(همسرم قبلا آمپول تستسترون تزریق کرده بود و نطفه سالم شده بود فقط ۱٪)

بعد از گذشت یکی دوماه شد نطفه سالم ۲٪

همسرم واریکوسل هم دارن گرید ۱به ۲

حالا این توضیحات رو نوشتم که به اینجا

شب عید که برای دفعه دوم رفتم پیش دکتر یوسفی نژاد معاینه کرد و گفت به سری کیست ریز داری مهم نیست

برو اقدام کن باردار شدی بیا

گفتم خب بار اول که اقدام کردم همون ماه دوم اقدام گرفت الانم اگر اقدام کنم شاید بگیره اما با این شکل نطفه به نظرتون منطقی هست که طبیعی اقدام کنم به بارداری؟

گفتن  حالا تو اقدام کن ببین میشه یا نه😑 گفتم اگر شد و‌مثل دفعه پیش افتاد چی؟خب قرصی دارویی؟ ای وی افی؟

گفت ما تو ای وی اف کاری نمیکنیم‌گه توکل به خدا کن و اقدام‌کن 

به نظرم صحبتشون یکپ غیر منطقی بود

دنبال دکتر جدید هستم

میشه راهنمایی کنید؟

ببخشید طولانی شد

منتظر لطف خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تهرانم اسم کوچیکشون رو میشه بفرمایید تا بهتر بتونم پیداشون کنم؟

فک کنم ساسان فک کنم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
حرف درستی زدن  با اقدام طبیعی برای سه ماه ضرر نمیکنی  چون یک درصد هم کم شانسی میست

مشکل آینه که فقط ۲٪اسپرم سالم وجود داره

یعنی به احتمال ۹۸٪اسپرمی که میرسه به تخمک مشکل داره و سقط میشه

منتظر لطف خدا
خب باردار شدم اما شکل نطفه مورد داره و میوفته فقط ۲٪ اسپرم سالم هست

همین که به مرحله لقاح و جنینی رسیدن یعنی وضعیت شوهرت اونقدرام بد نیست . هزینه الکی نکن به حرف دکتر گوش کن و اقدام کن

و خدایی که به شدت کافیست ... 
مشکل آینه که فقط ۲٪اسپرم سالم وجود داره یعنی به احتمال ۹۸٪اسپرمی که میرسه به تخمک مشکل داره و سقط م ...

یک درصد افزایش داشتید 

و این خودش موفقیت هست 

شما توکل کن و اقدام کن 

ای وی اف پروسه راحتی نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

همین که به مرحله لقاح و جنینی رسیدن یعنی وضعیت شوهرت اونقدرام بد نیست . هزینه الکی نکن به حرف دکتر گ ...

دکتر پریسا مقتدایی فوق تخصص بارداری های پر خطر  گفتن با این شکل به احتمال ۹۸٪بچه میوفته

دنبال ای وی اف باش

آخه اصلا دارو هم‌ندادن برای وضعیت بهتر

منتظر لطف خدا
یک درصد افزایش داشتید  و این خودش موفقیت هست  شما توکل کن و اقدام کن  ای وی اف پرو ...

صد در صد

خیلی هم هزینه بالایی داره

اما هیچی به اندازه شنیدن اون لحظه که می

گن ختم بتردا ی سخت نیست

اصلا یاد اون روزها میوفتماااااا

منتظر لطف خدا