2777
2789
عنوان

نیازمند ایده هاتون برای اولین و آخرین حرکت خاله زنکی زندگیم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مستقیم بهشون بگم؟ 

عزیزم اولین حرکت خاله زنکی مساوی با یه عمر خاله زنک بودن

من ضامن میشم بگذر ازشون

بخاطر روح بزرگ خودت که درگیز این مساله الکی نشه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
عزیزم اولین حرکت خاله زنکی مساوی با یه عمر خاله زنک بودن من ضامن میشم بگذر ازشون بخاطر روح بزرگ خو ...

وای کاش میشد من آخرین بار به مادر شوهرم گفتم مثل اینکه نمیشه به کار کسی کار نداشته باشم و سرم به کار خودم باشه منم بعد از این فقط میخوام غیبت کنم و حرف از این به اون کنم😣

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

بروشون بیار بعد برو تو بیخیالی تو حرفاتم بگو ک واسه دشمنات وقت نمیذاری ک حتی بهشون فکر کنی و کلا خط خوردن از زندگیت واقعا هم همینجوری باشه ،من خودم مشاورم همیشه کساییو ک از خانواده همسر حرف میزدن تو ذهنم محکوم میکردم تا اینکه با تمام فاصله وکم رفتوامد بودن متوجه شدم حرف من تو خانوادشون خیلی هست و خیلی خیلی با من دشمنن ازون روز انگار واسم وجود ندارن 

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم
یعنی اونا از موفقیت تو ناراحت شدن؟ به نظرم هرروز واسه خودت ۴قل و ایت الکرسی بخون چون حسودا چشم میزن ...

خیلی زیاد

آنقدر که یکی دو تا از خودشون بهم زنگ زدن گفتن

آخه من اصلا تو این داستانا نیستم

خیلی زیاد آنقدر که یکی دو تا از خودشون بهم زنگ زدن گفتن آخه من اصلا تو این داستانا نیستم

اگه اینقد حسودن خودتو تو چشمشون ننداز .یا چشمت میکنن یا جلو پات سنگ میندازن

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

هروقت ازوقارومتانت خسته شدی جانم دنبال خاله زنک بازی باش...چون مطمئناباهرکسی هرطوررفتارکنی طبق منشت رفتارمیکنه....درضمن هیچـوقت خودتون رودرمعرض حسادت دیگران نذارید...زندگی ما...زندگی ماست ...شو وتماشاخانه مردم نیست که بخادخوششون بیادیابدشون...یاعلی

من جات بودم هی با جزوه وکاغذ وکتاب میرفتم خونشون سرمو گرم اونا میکردم موقع استراحت.بعد توی مسایل وحرفای زنونه قاطیشون نمیشدم مثلا کلاس میزاشتم .میری اونجا بگو یه ساعت بعد یکی به گوشیت الکی زنگ بزنه درمورد مسایل دانشگاتون حرف بزنید کوتاه شمام الکی پشت خط بگو واااای مچکرم چه خبر خوبی دادی میدونستم اوکی میشه ...الکی براشون فیلم بیا

مثلاً گفتن بعیده تو چنین دانشگاهی پذیرش گرفته باشه  با اینکه سیستم تحصیلی منو می‌دونن یا اینک ...

من جای نو بودم ی مهمونی مفصل باکیک اینا میگرفتم،ب شوهرمم میگفتم برام گل بخره یاهدیه،ی عالمه عکس مینداختم ازاون خوشگلاش،همه رو میزاشتم پروفایل یااینستام،بعدم ک رفتم خونشون باآب و تاب میگفتم شوهرم سوپرایزم کرد برای تبریک تو قبول شدن تو ی همچین دانشگاهی برام جشن گرفت،خیلی سوپرایز شدم،بعدم جلو همشون اسم شوهرتو بگو،مثلا علی جان فدات بشم ک اینقدواسه موفقیتم خوشحالی،تواین روزا کمترآدمایی پیدامیشن از پیشرفت ببقیه شاد شن،ینی تافیهاخالدونشون میسوزه هااااا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

ببین من دانشگاه قبول شدم هیچکس بهم تبریک نگفت هی ازش حرف میزدم فلان استاد اینو گفت این اتفاق افتاد وای همدانشگاهیم جشن داره دوره همی داریم

هی سوزوندم اونایی ک میسوختنو دلم خنکه بخدا

چشم ی دانشگاه رفتنو نداشتن یکبارم نگفتن حرفشو

ولی خیلی شنیدم پزمو میدادن

البته طرفای من دختر خاله و دختر دایی بودن ک خودشون ازدواج کردنو نرفتن

همشم میگفتن اخرش باید بری پوشک بچه عوض کنی حیف پولات

A A
هروقت ازوقارومتانت خسته شدی جانم دنبال خاله زنک بازی باش...چون مطمئناباهرکسی هرطوررفتارکنی طبق منشت ...

می‌دونم عزیزم

منم مثل شما فک میکنم

من از اینکه اومدم تعطیلات و اینا با حرکات ضایع و حرفای الکی باعث شدن همسرم یه جورایی جلوی من خجالت بکشه ، دوست دارم اذیت بشن

وگرنه من اصلا ایران زندگی نمیکنم و این چیزا توی ذهنم نیست

کلا یه بچه مثبت درسخون پخمه م😅، مدلم اینجوری نیست

برای همین گفتم اینجا بپرسم

اگه اینقد حسودن خودتو تو چشمشون ننداز .یا چشمت میکنن یا جلو پات سنگ میندازن

درست میگین

قبلاً هم مشکل ساز بودن برام 

ولی خوب من هیچ کاری نکردم

همیشه خیلی خیلی گرم و خوب بودم باهاشون