2777
2789

سلام

پیرو تاپیک قبلیم که ۱۳۳ تا اعلان اومده بود😨الحمدلله نصفش لایک بود 😥 بقیه اش کاربرا که گفتن مرد شوهر دار چیه . کف کردم انقدر جواب دادم 😓

کامنت مردشوهر دار ببینم جیغ میزنم😐

صفحه ۹۹ تاپیک خاطرات عروسی عجیب همش شده جواب من که منظورم زن شوهر داره.

@سفالینه شده قضیه سلفون تو ! جان من یک نگاه به صفحه ۹۹ بنداز همش شده کامنتای من.

الان میاید میپرسید قصیه چیه 😶

قصیه اینه من اونجا یک خاطره تعریف کردم از یک بله برون مختلط فجیعی که رفتم .

اینم لینکشه بزنید رو این باز میشه

منظورم زن شوهر دار بود😖😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد شوهر دار؟؟؟ مگ داریم؟؟؟مگ میشه؟؟؟ 🤣🤣🤣

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

البته خب مردای شوهر دارم هستن دیگه. تو ایران مخفی تو بعضی کشورا رسمی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

چیشده تعریف کن ببینم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

ذهن! خیلی از اشتباعات رو میتونه با توجه به اندوخته ی قبلیِ ذهنی، ویرایش کنه.

درست مثل اشتباهات،  که عمدا نوشتم اشتباعات.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران