2777
2789
عنوان

ختنه به روش حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 29 پست

پسرمن دوماهش بود اولش بی حسی زدن بعد که کارشون تموم شد همینکه خونه رسیدم نزدیک یک ساعت فقط بی قراری میکرد جیغ میزد بعدش دیگه آروم شد تموم شد رفت

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پیش یه دکترماهر ببر پسرمنو اخوی راد ختنه کرد توسه ماهگی الانکه ۱۵ ماهشه سرآلتش بیرون نمیاد دوبار ...

وای چ بد ینی باید دوباره ختنه بشه؟

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
کلا شستنی باید پوستشو هی بکشم

ولی برای پسر جاریمم اینجوریه بردن دکتر گفتن بزرگ بشه خوب میشه مشکلی نیست

کجا میخوای ببری منم 3 ماه نیم ختنه کردم اولش خیلی بده .اخه نزدیک چهار ماهش بود.حلقه انداختن.قطره است ...

یعنی اولش خیلی اذیت میشه؟ من تحمل ررد کشیدنش ندارن همینجوری هم بد شیر میخوره میترسم شیرم نخوره استرس دارن از الان 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
استارتر چند ماهشه پسر گلت ؟

سه ماه و 6 روز

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
واسه پسرم ۲۰ روز طول کشید تا بلخره افتاد.

وای چرا اینقدر زیادد؟

سلام عزیزم ن نیازی نیستش دوروزه اول هم درد نداره نگران نباش فقط با ادرار اول یکم گریه میکنه تموم میش ...

اخه پسر من شیطونه خیلی پا میکوبه به زور پوشکش میکنم همیشه میگفتم خدا میدونه دکتر چطور میخواد تو رو ختنه کنه میازسم با پا کوبیدنش باعث درد و دیر خوب شدنش بشه

وای چرا اینقدر زیادد؟

نمیدونم چرا انقدر طول کشید .واسه اطرافیانمون تا یه هفته نهایتش افتاد