من دو روز دیگه میخوام پسرم ختنه کنم به روش حلقه . خواستم بدونم قبلش باید قطره استانمینوفن بهش بدم؟ مراقبت برا دو روز اولش که درد داره چطوریه باید چیکار کنم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم گل پسرم همه عمرم باش کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
پسرمن دوماهش بود اولش بی حسی زدن بعد که کارشون تموم شد همینکه خونه رسیدم نزدیک یک ساعت فقط بی قراری میکرد جیغ میزد بعدش دیگه آروم شد تموم شد رفت
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
سلام عزیزم ن نیازی نیستش دوروزه اول هم درد نداره نگران نباش فقط با ادرار اول یکم گریه میکنه تموم میش ...
اخه پسر من شیطونه خیلی پا میکوبه به زور پوشکش میکنم همیشه میگفتم خدا میدونه دکتر چطور میخواد تو رو ختنه کنه میازسم با پا کوبیدنش باعث درد و دیر خوب شدنش بشه
خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم گل پسرم همه عمرم باش کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙