2777
2789
عنوان

لطفا واسه نی نی من دعا کنید

144 بازدید | 13 پست

بچه ها هفت ماهمه.

تا اینجا همه چی عالی بود. فکر میکردم سه چهار ماهگی بارداری رو تمام کنم، همه چی اکی دیگه.

دیروز فهمیدم مری بچم کامل رشد نکرده.

متاسفانه دلیلش مشخص نیست.

اینکه پیشرفت مشکلش چقدر باشه بعد از تولد مشخص میشه. میتونه منجر به مشکلات قلبی و کلیوی و... بشه.

ممکنه نتونم بهش شیر بدم و مجبور باشه بچم با تزریق شیر بهش بدن. و خیلی مشکلات دیگه.

و متاسفانه در هفت ماهگی نمیشه قانونی سقط کرد.

خیلی داغونم بچه ها برام دعا کنید توروخدا

خدابزرگه تو این شب مقدس از خدا بخواه حتما به احترام امام حسین بهت رو میکنه❤

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدای من وای خدایا اشکم درومد بحق این شب عزیز که ولادت امام حسینه یه زیارت عاشورا برات میخونم که بچه ت ان شاالله سلامت باشه ،منم تو بارداری متوجه نشدن که بچه م بیماره وقتی متولد شد مشکل بلع داشت و بیماری قلبی و فشار ریه و...واقعا نگهداری ازش سخت بود و هفت روزش بود که از دست دادمش.،به حق پنج تن خدا کمکت کنه برات دعا میخونم

😞😞😞😞انشالله امام حسین خودش هوای نی نی تو داشته باشه برای نی نی دعا میکنم مشکلی نداشته باشه 

امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده. دختر خوب من دو روزه از غم من، زیاد تکون نمیخوره.

ای خدای من وای خدایا اشکم درومد بحق این شب عزیز که ولادت امام حسینه یه زیارت عاشورا برات میخونم که ب ...

ممنون مهربونم. خدا به شما هم صبر بده. 

شما بعد از تولد، جراحی ریه انجام دادین؟

ممنون مهربونم. خدا به شما هم صبر بده.  شما بعد از تولد، جراحی ریه انجام دادین؟

بخدا به نیت سلامتی بچه ت زیارت عاشورا خوندم الان از امام حسین خواستم که خودش واسطه بشه از خدا بخواد بچه ت سالم و سلامت بیاد دنیا جوریکه دکترا متعجب بمونن ،از خدا بخواه ،برا خدا غیرممکن وجود نداره،نه  دکترا فهمیدن بچه م یه سندرم داره،چهارروز اخر خیلی حالش بد بود دیگه امیدی بهش نبود ،هرروز جلو چشممه ،چهارماه پیش بود اما انگار همین امروز بوده انقدر که داغم تازه س

الهی که به عصمت خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها خدا نظر کنه و مشکلت حل بشه

منم تیرماه دخترمو تو هفته ۲۹ بخاطر یه مجموعه ناهنجاری از دست دادم ، دلم داغداره و با دل شکسته برات از خدا میخوام گشایش تو‌ کارت ایجاد کنه

امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده. دختر خوب من دو روزه از غم من، زیاد تکون نمیخوره.

کاملا میفهمم حستو انشالله خدا غمو ازت دور کنه دلت شاد شه توکل کن بخدا عزیزم

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...
بخدا به نیت سلامتی بچه ت زیارت عاشورا خوندم الان از امام حسین خواستم که خودش واسطه بشه از خدا بخواد ...

خدا حاجت دلت رو بده. الهی امام حسین یه جوری شادت کنه که همه غمهات رو فراموش کنی. ببخش دیشب نتونستم برات بنویسم خیلی حالم بد بود.

الهی که به عصمت خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها خدا نظر کنه و مشکلت حل بشه منم تیرماه دخترمو تو هفت ...

ممنونم بابت دعای خیرت عزیزم. خدا شاد کنه دلت رو مهربون.

خدا حاجت دلت رو بده. الهی امام حسین یه جوری شادت کنه که همه غمهات رو فراموش کنی. ببخش دیشب نتونستم ب ...

مرسی عزیزدلم بخدا این چند روزه همش به یادتم همش از خدا میخوام معجزه کنه بچه ت سالم و سلامت و بدون هیچ مشکلی بیاد دنیا ،چون خودم کشیدم واقعا دوست ندارم کسی تجربه ش کنه

الهی که به عصمت خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها خدا نظر کنه و مشکلت حل بشه منم تیرماه دخترمو تو هفت ...

خیلی سخته خدا صبرت بده ،من بدنیا اومد و از دست دادمش،واقعا موندم این ناهنجاریها و بیماریها چرا انقدر زیاد شده