2777
2789

سلام هفته ی ششم بارداری هستم بخاطرعفونت شیاف دالاسین استفاده کردم بعداستفاده یذره ترشح صورتی داشتم باعرض معذرت سراپلیکاتورهم یه ذره خون صورتی دیدم خیلی میترسم کیاتجربشوداشتن لطفاجواب بدین

با دکترت مشورت کن

فکر میکنم سه ماهه اول نمیشه استفاده کرد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترخودش برام نوشته شش تاعفونتم زیادبود

پس اپیلاکتور رو تا آخر وارد نکن،تا نیمه بفرست داخل

تو نت که اینجوری نوشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
آره ولی گذاشتم خیلی دردگرفت سوزش شدیدگرفتم

بخاطر همون عفونتته

بعدم قبل این که استفاده کنی بدنه اپیلاکتور رو چرب کن با همون پماد تا راحت استفاده شه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بادست بزار گلم منم بادست میزاشتگ

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تو بارداری مخاط رحم و اطرافش  شدیدا حساس میشن  با کوچکترین تماس خارجی ممکنه زخم بشه اگه خو ...

خیلی ممنون نه زیادنیس قبلش هیچی نبودفقط وقتی استفاده کردم اونجوری شدترشحم رنگش صورتی خیلی کمرنگ

😁😁😁چشم خانمی

انشالله زود خوب شی😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنون نه زیادنیس قبلش هیچی نبودفقط وقتی استفاده کردم اونجوری شدترشحم رنگش صورتی خیلی کمرنگ

پس خیالت راحت با اپلیکاتور خراش برداشته .از اون دستکش فریزرهای یک بار مصرف بگیر با اون بذار 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣