2777
2789
عنوان

محلول جادویی کم پوشتی مو شیوانا

1262 بازدید | 19 پست

کسی امتحان کرده خوبه?مو بخاطر روغن و حنا رنگ نمیگیره?

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون

من استفاده نکردم اما به بعضی ها نساخته موهاشونو از دست دادن بعضی ها هم صاحب مو شدن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من استفاده نکردم اما به بعضی ها نساخته موهاشونو از دست دادن بعضی ها هم صاحب مو شدن

یعنی شانسیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من استقاده نکردم ولی شنیدم چون روغن دازه و حناشم کمه رنگ نمیگیره مو

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یعنی شانسیه

نمیدونم والا اون چه که بودو گفتم حالا بعضی ها میگن روغنش خوب نبوده یا زیادتر روغن زده بودند حالا نمیدونم تونچه که بودو گفتم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من استفاده کردم خیلی راضیم موهام بهتر شد و اینکه موهام مشکی یعنی رنگ خودش و نمیتونم رنگ کنم ولی می ارزه به پر پشتی

سالم از سی رفت غلتکسان دوم از سراشیبی کنون سوی عدم .... پیش رو میبینمش مرموز و تار بازوانش باز و جانش بی قرار ....جان زشوق من میلرزدش ابم و میگدازد از اتش ....جمله تن را باز کرده چون دهان تا فرو گیرد مرا هم ز آسمان ...... با تنه خسته پای ریش ریش خستگان بردم بسی بر دوش خویش .....گفتم این نامردمان سفله زاد لاجرم تنها نخواهندم گذاشت ....لیک تا جانی به تن نشناختند همچو مردارم به راه انداختند ........ ای دریغ از آن صفای کودنم در بسیار لب خاموش من .... ای دریغ.....
خب نتیجش

تا وقتی استفاده کنی همه چی خوبه 

همین که قطع کنی دوباره میشی مثل روز اول

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
من استفاده کردم خیلی راضیم موهام بهتر شد و اینکه موهام مشکی یعنی رنگ خودش و نمیتونم رنگ کنم ولی می ا ...

باید برای موهای معمولی یه استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون و سه قاشق مرباخوری حنا ریخت????درسته????