2777
2789

من در شرف ازدواجم با كسي كه خودشو همه جوره ثابت كرده مسئوليت پذيرو مستقله تو پستاي قبلم گفتم تو دوستي هر چي داشت به نامم زد الان دوتا ماشين داره كه جفتش به اسم منه

كلا خانواده ي ما وضعمون بهتره الان اونا سر جمع بخوايم حساب كنيم ته تهش ٩٠ميليون كمكمون ميكنن 

ولي باباي من ٨٥٠ ميليون چون من تك بچم با اين كه خانواده ي ما هم سختياي خودشو دارن اينجوريم نيس كه بابام خيلي وضعش خوب باشه خودشون تو رفاه كامل نيستن اين ٨٥٠ميليون در واقع ٧٥٠تاش قيمت خونه ايه كه خريده بودن واسه من صدتاش هم از اين ور اونور جور كردن كه بذارن رو پول اين خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در كل خونه از هر چيزي برام مهمتره 

واسه همين ميخوام اول يه خونه ي خوب بگيريم بعد چيزي موند واسه بقيه چيزا خرج كنيم

الان مشكلم اينه حس ميكنم اونا چون فكر ميكنن بابا مامان من چيزي برام كم نميذارن دارن شل ميگيرن 

چيزي ازشون نديدم ولي قبلا حرفش بود يه واحدشون رو بفروشن واسه ما يعني باباش به من اين حرفو زد الان ولي جز اون ٨٠-٩٠ ميليون هيچ حرفي به ميون نمياد

در كل خونه از هر چيزي برام مهمتره  واسه همين ميخوام اول يه خونه ي خوب بگيريم بعد چيزي موند واس ...

ببخشید آخه خیلی رودادین بهشون

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

يه مشكل مالي هم پيش اومد واسشون ولي من در جريان جزيياتش نبودم 

از طرفي خيلي ميترسم نكنه اينا اينجوري فك كنن واسه من 

بعد واسه داداش كوچيكش كه موقع ازدواجش شد همه چيو خودشون فراهم كنن 

ببخشید آخه خیلی رودادین بهشون

اخه چه رويي من خونه داشتم بعد نامزدم قبول نميكرد بريم تو اين خونه ميگفت كوچيكم باشه اجاره ميكنم 

ولي وقتي ادم خونه داره چرا بره مستاجري بشينه خونه هم كه به نام خودمه 

ماشيناي اونم كه به ناممه 

اخه چه رويي من خونه داشتم بعد نامزدم قبول نميكرد بريم تو اين خونه ميگفت كوچيكم باشه اجاره ميكنم  ...

درسته الان اینجورمیگی اما از اول سفت بگیرین و شما هم شرط و شروط بذارین حتما شروط ضمن عقد اینا لااقل بذار

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
درسته الان اینجورمیگی اما از اول سفت بگیرین و شما هم شرط و شروط بذارین حتما شروط ضمن عقد اینا لااقل ...

شروط ضمن عقدو اره ولي بقيه چيزا مثلا چجوري سفت بگيريم؟ بابام چيا بگه به نظرت؟ خودم چي بگم؟ 

عزیزم به جیب همسرت نگاه کن

خانواده شما پولدار تر از نامزدت هستن دیگه و تک فرزندی

توقع نداشته باش که همه چیز فقط واسه پسر بزرگه خرج کنند بالاخره پدر داماد واسه پسر کوچیکه هم مجبوره چیزی بزاره

شما برو اجاره نشینی یه سال بزار همسرت از اول مسئولیت پذیری رو یاد بگیره و همه اش رو بابای تو حساب باز نکنه 

عزیزم به جیب همسرت نگاه کن خانواده شما پولدار تر از نامزدت هستن دیگه و تک فرزندی توقع نداشته باش ک ...

اخه بابام بايد جهيزيه هم بده اونجوري

اينجوري وسايل با اوناس فقط خونه رو كله ملكه ما داريم ميديم با يه جشن عقد ساده تو خونه

وسايل خونه و عروسي اينا با خانواده داماده