الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا چرا قبول ننکن. بیمه من آسیا بود. از دکتر نامه گزفتم دادم بیمه. اوناهم یه برگه دادن که تا سقف 4میلیون پانصد از خرج بیمارستان پای اوناست. وقتی بیمارستان رفتم نامه دادم. فقط پول ساک بچه و مادر دادم و همراهم.
من که سال ۹۶ رفتم قبول کردن نمیدونم جدیدا عوض شده باشه. بگو میرم بیمارستان و دکترم رو عوض میکنم .منت نداره که این همه پول میگیرن تن زن حامله رو هم میلرزونن
تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
وا چرا قبول ننکن. بیمه من آسیا بود. از دکتر نامه گزفتم دادم بیمه. اوناهم یه برگه دادن که تا سقف 4میل ...
اخه من ۳۶ هفته و ۳ روزمه فشارم چند روز پیش رفتم پیشش فشارم بالا بود گفت احتمالا سزارین بشی ....بعد گفتم ک بم نامه بده ک بدم بیمه گفت اصلا شکم اول سزارین با بیمه قبول نمیکنن خیلی عصبیم کرد نزدیک زایمانمم هست نمیدونم چیکار کنم ...گفتم برم رباب فرحناد ببینم اون قبول میکنه یانه 😔