سه ماه سوم بارداری زمانی است که جنین هر روز بیشتر به شکل و شمایل نوزادی خود نزدیک میشود و خود را برای به دنیا آمدن آماده میکند. وزن او به سنگینترین حالت خود میرسد و اندامهای او آخرین مرحله از رشد را سپری میکنند. اگر شما در این دوران از بارداری خود به سر میبرید و دوست دارید بدانید رشد جنین چگونه سپری میشود، در ادامه این مقاله تغییرات هفته به هفته جنین در این مرحله را شرح میدهیم که مطالعه آن میتواند برای شما مفید باشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سه ماهه سوم بارداری میتواند ازنظر جسمی و عاطفی، برای یک زن باردار چالشبرانگیز باشد. در این دوره، بدن شما و جنین با تحولات فراوانی مواجه خواهد شد؛ بدن شما آماده زایمان میشود و تکامل مغز کودک و سایر ارگانهای حیاتی او مانند ریهها، چشمها، قلب، سیستم ایمنی بدن، سیستم روده و کلیهها اتفاق میافتد. وقایع و مراقبتهای مربوط به این دوره بسیار اهمیت دارند؛ زیرا احتمال زایمان زودرس و برخی از عوارض بارداری در این دوره بسیار بیشتر است.