2777
2789
عنوان

خانوما با سیاست لطفا بیاین مشورتم بدین💣🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 24 پست
آره ولی ملایمتر و دوستانه بگو اگه همسرت طرفته در حضور همسرت بگو

بابام اصلا این اخلاقو نداره ک بگه من بزرگترم اون زنگ بزنه یا بیاد ولی دیگه واقعا بعد اینهمه مدت بهم برخورد پدرم معلم پدرش بوده منم نزاشتم گفتم دیگه ن تماس بگیر ن رفت و امد کنین

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پس بهتره همسرت نباشه گفتم یه وقت 4 تا روش نذاره به شوهرت بگه

ن نمیتونه و فکرم نکنم بگه چون دوست نداره بینمون بهم بخوره

اکر احیانا هم گف میگم مث همیشه مامان از خودش اضافه گفته

بابام اصلا این اخلاقو نداره ک بگه من بزرگترم اون زنگ بزنه یا بیاد ولی دیگه واقعا بعد اینهمه مدت بهم ...

پدر و مادر منم از این اخلاقا ندارن ولی خودم جلوی محبتاشونو گرفتم 

آخه پدر و مادر من هر کدوم از برادرشوهرام که ازدواج کردن پاگشاشون کردن و هدیه خوبی بهشون دادن اما اونا عید که  روزای آخر اومدن اصلا هیچ دیدنی هم با خودشون نیاوردن اونوقت خونه پدر و مادر جاریهام زود رفته بودن همیسه هم گوسفند قربونی میکنن به جاریم میدن ببره براب مادرش به من نمیدن

خلاصه منم گفتم دیگه یه کم از لطفتون کم کنید لطفا

این حرفا گفتن نداره اما تو دلم میمونه

دیدنی رو از این بابت گفتم که بابام تازه خونه خریده بود

میدونم چی میگی لیاقت میخاد مهر و محبت

بعضیا لیاقتشون همون ادمایی هستن ک پشت سرشون هزار حرف میگن

میدونم چی میگی لیاقت میخاد مهر و محبت بعضیا لیاقتشون همون ادمایی هستن ک پشت سرشون هزار حرف میگن

واقعا همینطوره به خدا

شما هم اعصابتو خورد نکن.. و هرچی تو دلته بهش بگو

منم یه بار خیلی وقت پیش مثل شما همه حرفامو بهشون زدم و الانم پشیمون نیستم که گفتم و خیلی سبک شدم

واقعا همینطوره به خدا شما هم اعصابتو خورد نکن.. و هرچی تو دلته بهش بگو منم یه بار مثل شما همه حرفا ...

خیلی رودروایسی میکنم خیلی چیزا شده من نگفتم ولی دیگه میخام بگم حتی اگه بد شه بینمون انقد تو خودم ریختم

خیلی رودروایسی میکنم خیلی چیزا شده من نگفتم ولی دیگه میخام بگم حتی اگه بد شه بینمون انقد تو خودم ریخ ...

وقتی تو خودت بریزی دائم هر روز باید اون اتفاق رو به اصطلاح نشخار ذهنی کنی.. ذهنت ناخودآگاه میره به سمت اون اتفاق و زندگی رو مختل میکنه

وقتی حرفتو بزنی انتظاراتت رو میگی و دیگران حساب کار دستشون میاد

فقط با رعایت احترام این کار رو انجام بده

وقتی تو خودت بریزی دائم هر روز باید اون اتفاق رو به اصطلاح نشخار ذهنی کنی.. ذهنت ناخودآگاه میره به س ...

تمام سعیمو میکنم با احترام بگم