2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم . پلی کیستیک

349 بازدید | 29 پست

سلام کسی هست این مشکلاتو داشته و بارداره شده باشه؟؟؟؟ 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

تروخدا بیاید بگید شد ۲ سالو ۴ماه که اقدامم هنوز خبری نیست😔😔بهمن ماهم آی یو آی کردن نشد

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره‌ دقیقا ما این مشکلاتو داشتیم و باردار شدم

واقعا چطوری؟؟؟؟؟

واقعا چطوری؟؟؟؟؟

یه بار دیگه ای یو ای کن میگیره

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

منم این مشکلاتو دارم . هنوز باردار نشدم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

اره عزیزم شوهرمنم اون مشکل داشت باردار شدم الان دوباره اقدام کردن نشده اگه شوهرت کم تحرکی داره اسپرمش صفر نیست خرنوب بده بخوره میگن خیلی تاثیر داره من خودم دارم میگردم پیدا کنم بخر

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

خسته شدم بخدا اولا فکر میکردم فوری میخواد بگیره الان میبینم ۲سالو خورده ای گزشت اعصابم بهم میریزه کاش حداقل امسال بشه😔

اره عزیزم شوهرمنم اون مشکل داشت باردار شدم الان دوباره اقدام کردن نشده اگه شوهرت کم تحرکی داره اسپرم ...

چطوری بدم بخوره 

واقعا چطوری؟؟؟؟؟

همسرم تیر ماه ۹۷ عمل کرد واریکوسل داشت و من آذر ۹۷ باردار شدم. تحرک کلاس a . هفت درصد بود.ولی تعداد خوب بود.

تا شهریور اقدام نداشتیم..بهش هروز کیوتن. زینک پلاس. فولیک اسید و ویتامین ای میدادم. گردو و بادوم و موزم هروز میخورد.

یک ماه قبل بارداریم هروز دمنوش زعفران خورد هرشب. و عرق کاسنی.

منم خودم سه ماه قبل بارداریم هروز مولتی پرناتال و ویتامین ای و زینک پلاس هفته ای ۳ تا میخوردم

سه ماه کلا شکر و شیرینجات و کامل ترک کردم.

دوغو نوشابه وماست و شیرم که سردین ترک کردم.

روزی نیم ساعت پیاده روی داشتم.

متفورمینم هروز میخوردم.

تا آذر ماه دکتر برای اولین بار بهم لتروزل و آمپول hmg و hcg داد. که باردارم شدم عزیزم