2777
2789

خو ما هر چی بگیم فایده نداره باید محدوده خدنتون پیدا کنید راحت تره دور باشه مکافات یه ماه دیکه ام ماه رمضون تو این هوای گرم همش تو راه و ترافیک باید باشید

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

من مربی خیاطی هستم 

ولی چون فعلا مدرک دانشگاهیم نگرفتم نمیتونم اموزشگاه بزنم چند نفر هم اموزش دادم

میتونین یا منزل من یا خودتون باشه 

قیمت هم چون اموزشگاهی نیست نصف قیمت میگیرم

09333490712

اینم شمارم 

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین
سلام عزیزم  من مربی خیاطی هستم  ولی چون فعلا مدرک دانشگاهیم نگرفتم نمیتونم اموزشگاه بزنم ...

مرسی عزیزم همه دوره هارو اموزش میدی منظورم مبتدی نازک دوزی ....

مرسی عزیزم همه دوره هارو اموزش میدی منظورم مبتدی نازک دوزی ....

اره عزیز دلم همشو

نازک دوزی 

ضخیم دوزی

لباس زیر

عروس

کودک

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین