2777
2789

خانوما  میشه  لطف   لیست وسایل مورد نیاز اصلی   +قیمت   کالسکه ها   با مارک های مختلف   و  بگید   

کلا قیمت   میشه بدین از چیزهای خریدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که یسری لباساشوفعلا فقط خریدیم

برای بقیه وسایلاش مثل سرویس خواب و کالسکه اینا زوده

ولی من تو بازار مارک دلیجان زیاد دیدم که ایرانی هم هست و قیمت مناسبی هم داره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
  وسایل زیاده ساک ...کریر...کالسکه....ست حوله....میخوای عکس بزارم از وسایلم

ارهههه بزار 😬

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

حوله حموم. چندتا پارجه نخی برای خشک کردن بچه. شیشه شیروپستونک. برس. شامپو. پماد سوختگی. پنبه. دستمال مرتب. لباس نوزادی 40روزگی  سایزصفر. که خیلی نیازه.  کلاه جوراب.  ست خواب که پتو و تشک . کریر که خیلی لازمه مخصوصا توی ماشین. یا وقتی بچه دل درد داره . آغوشی لازم نمیشه.  

من گالسکه کریر و روروک و ساک مارک دلیجان مدل روما گرفتم ۱۳۵۰ تومن طرح خارجیاس روروک صندلی ماشین میشه و رو کالسکه نصب میشه بقیشم خیلی وسایل بهداشتی حوله لباس سروییی سایز صفر و دو دست ۱ و دو جوراب و ...

ازاین آویزهای چرخان وموزیکال خیلی باحاله بچه خوشش میاد بالا تختش. یا بالای گهواره اش بذاری . ازاین تخت های لک حرکت که هرجای خونه میشه گذاشت خوبه. واقعا تا5، 6ماهگی راحتی. بچه بی قراری کنی پایه هاشو تغییرمیدی میشه مثل گهواره