2777
2789

سلام عزیزان من چند روز پیش بعد مشکلی که پیش اومد همون شب دو تا قرص ۰.۷۵رو با هم خوردم الان یه هفته شده خبری از پریود نیست خیلی استرس دارم بنظرتون امکان داره تاثیر نذاره؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

آخه میگن یه هفته تا ده روز نهایتا باید پریود بشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست که قرص اورژانسی خورده باشه و باردار شده باشه؟

پس اگه از ده روزم بیشتر بشه نشونه بارداری نیست؟

منم دیروز خوردم منتظرم

من خیلی میترسم دعا کنید خبری نباشه

نترس منم قرص اورژانسی خوردم تا یه هفته خبری نبود

۴روز لکه بینی داشتم

دوهفته بعد هم پریود شدم ولی زمان پریودی خودم نبود کمی دیرتر بود باعث شد ۶تا سکته بزنم از ترس بارداری.بخیر گذشت

❤❤❤❤❤❤❤
نترس منم قرص اورژانسی خوردم تا یه هفته خبری نبود ۴روز لکه بینی داشتم دوهفته بعد هم پریود شدم ولی ز ...

مرسی از نگرانی دراومدم

ببخشید من هم شرایطم مشابه شماس شما بعد اورژانسی پریود شدین؟

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
ببخشید من هم شرایطم مشابه شماس شما بعد اورژانسی پریود شدین؟

فکر کنم برای جواب دیر شده نمی دونم به دردتون میخوره یا نه ولی بله پریود شدم