2777
2789

سلام دوستان

کسی اطلاعی داره تفاوت کلاسهایی که در بعضی بیمارستانها میذارن با کلاسهای بارداری نسل امید و سپید و نیلو چه فرقی داره؟ چون برای بیمارستانها معمولا رایگان هست.

و سوال دومم اینکه بین مرکز امید و نیلو و سپید کدوم بهتره ؟ هم استادش هم کیفیت کلاسهاش و هم هزینش

ممنون راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سلامت مادران رو دیروز سوال کردم ۱۴ حلسه حرف میزنن ۱۱ تا ورزش ۵۰۰ تومن . فیروزه روستا حالا نمیدونم ...

یعنی 14 جلسه تئوری با 11 جلسه ورزش 500 تومن؟  محل تشکیل کلاساش کجاست؟ قیمتش که خوبه 

نگفت ورزشش یوگاست یا پیلاتس یا ...؟

[QUOTE=86336381]من شیرازم. توی شیراز فقط کلاسای بیمارستانای دولتی رایگانن. بیمارستانای خصوصی 60 تومن میگیرن. کی باید ...[/QUOاز 

از 14 هفته میگن میتونی بری کلاس. الان هم دیر نیستش 

من میخوام برم که بتونم اماده بشم برای زایمان فیزیولوژیک

یعنی 14 جلسه تئوری با 11 جلسه ورزش 500 تومن؟  محل تشکیل کلاساش کجاست؟ قیمتش که خوبه  نگفت ...

ورزشای کششی بارداری. هر روز میری اونججا دوساعت کلاسه که ساعت اولش تئوری و یک استراحت کوتاه بعدش ورزش سه تا ام کلا تئوری . خ کلاهدوز بین دیباجی و دولت 

من میخوام سزارین بشم. بازم این کلاسا به دردم میخوره؟

در هر صورت خوبه. چون با ورزش بدنت اماده تره و بعد زایمان زودتر سرپا میشی و به نظرم ورزش برای حال روحی و ... قبل زایمان و بعدش خوبه