2777
2789
عملش چجوریه عزیزم درد نداشت؟ بعدش برنمیگرده  من هرکیو میبینم میگ میمیری 😢 من 10 کیل ...

عمل ابدو خیلی خب سخته درد هم داره ولی قابل تحمله و چند روزه ارزش داره ادم عمل کنه البته اگه برات مهمه برای م لاغری خیلییییی مهم بود 

برگشتش هم اگه وزنت اضافه نشه اصلا برنمیگرده البته چاق هم بشی شکمت دیگه جلو نمیاد جاهای دیگت چاق میشه 

من اول ابدو کردم خیلی هم راضیم ولی بعد دو سال خیلی چاق شدم البته شکمم خراب نشد ها ولی خیلی چاق شده بودم هفت ماه پیش رفتم اسلیو کردم راحت شدم الان هم وزنم ایده اله هم شکمم صاف و تخت

عملش چجوریه عزیزم درد نداشت؟ بعدش برنمیگرده  من هرکیو میبینم میگ میمیری 😢 من 10 کیل ...

نه بابا مردن نداره منم اینطور فکر میکردم اولش یعنی با نیت مردن رفتم اتاق عمل 😂 ولی اینقدر عملای مختلف کردم که الان عاشق اتاق عملم😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تعریف  دکتر راضیه جعفری رو شنیدم که فوق تخصص جراحی زیبایی هستن برای پیکرتراشی  رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا  تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون  

دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود

کار پیکر تراشی و ابدو و لیفت سینه انجام میدنتیم شون هم خانم هستن و پیگیری های دقیق آدرس پیج شون میزارم باهاشون مشورت کنید https://instagram.com/dr.raziejafari?igshid=YmMyMTA2M2Y=

من واسه عمل لیپوماتیک رفتم پیش دکتر دوستم چون یسال از عملش می گذشت و خیلی راضی بودش همه چربی های بازو وشکم پهلوش آب شده بودن و خیلی خوش هیکل شده بودش اصلا هیچ عوارض و مشکلی هم براش پیش نیومده بودش یماهه عمل کردم پیش دکتر داریوش نادری ایشون توصیه های خیلی خوبی کردن بهم واسه کارایی که باید بعد عمل بکنم و خداروشکر هیچ مشکلی تا الان نداشتم و دارم میرم سرکار مطبشونو بخواید توی پاسدارانه توی گوگل سرچ کنید سایتشون میاد

من دکتر مریم شفیعی رو میشناسم خیلی تعریفشونو شنیدم کلا جراحی های لیپوماتیک و ابدومینوپلاستی شون عالیه. خیلی خوب انجام میدن. یکی از دوستام برای پروتز سینه رفته بود پیششون و خیلی راضی بود بمنم معرفی کرد که برای لیپوماتیک رفتم و خیلی راضی ام

آدرس سایت:  https://dr_shafiei.ir 

شماره تماس: 09105656376 - 02166933906

من انجمن جراحان پلاستیک رو میشناسم واقعا دکترای خیلی خوبی داره من خودم پیش دکتر داسمه عمل کردم  انجام دادم خیلی خوب شدم قشنگ شکمم انگار تراش خورده خداروشکر بعدش هم مشکلی نداشتم و تونستم برم بعد از یک هفته سر کار و الان خیلی راضیم آدرس سایتشونم میذارم   https://farsps.ir/

تا تاپیک عمل میشه همه میریزن تبلیغ میکنن😤😤😤😷😷😷 بخدا عقلمون میکشه کارتون تبلیغه الکیه 😂😂😂شیو ...

دیروز یکی اخر شب تاپیک زده روز اول بعد عمل لابیلاپلاستیم حالم خوبه سوال دارین بپرسین!!!!؟ اخه اینقدر تابلو ://